One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

ING Commercial Finance: Exporteren openstaande posten

Introductie

Het doel van de ING Commercial Finance module is het aanmaken van een bestand dat door ING Commercial Finance ingelezen kan worden. Dit kan via het menupad [Add-on, ING Commercial Finance, Exporteren openstaande posten]. Het is hier tevens mogelijk een bestand nogmaals te genereren indien deze reeds is aangemaakt. Exportgegevens kunnen middels dit menupad ook worden verwijderd. Echter wanneer exportgegevens worden verwijderd, is het niet mogelijk nogmaals deze exportgegevens te genereren.

 

Uitleg van de velden

U kunt een nieuw exportbestand aanmaken door op de knop ‘nieuw’ te drukken. Wanneer in de instellingen gekozen is voor een gesloten systeem zullen alle openstaande posten worden geëxporteerd. De exportfunctie wordt gestart door op de knop ‘start’ in het vervolgscherm te klikken. De plaats waar dit bestand wordt weggeschreven heeft u gespecificeerd in de menupad [Systeem, algemeen, instellingen, ING Commercial Finance] onder de kop exportdirectory.
 
Wanneer in de instellingen gekozen is voor een open systeem, kan een selectie worden gemaakt welke openstaande posten geëxporteerd dienen te worden. Een lijst van alle nieuwe openstaande posten wordt getoond. De volgende criteria worden gehanteerd:
• De datum valt tussen de aangegeven range;
• De openstaande post is niet eerder geëxporteerd;
• De openstaande post is niet gelijk aan nul;
• De openstaande post is niet via aangemaakt via een kas-, bank-, of giroboek. Dit is gedaan om te voorkomen dat correctieboekingen zullen worden geëxporteerd naar ING Commercial Finance.

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 13.401.497
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 370  Attachment:
 Disclaimer