One moment please...
 
 
Exact Financials (v3)   
 

Finance Manual - [Tabellen, Onderhoud, Structuren]

[Tabellen, Onderhoud, Structuren]

Structuur

Geef hier de code op van de nieuwe structuur of kies een bestaande structuur.

Type

Geef hier het type structuur aan dat u wilt aanmaken. U heeft de keuze uit kostenplaats, grootboekrekening, kostendrager of betalingen.

Omschrijving

Geef hier een omschrijving voor de structuur die u wilt aanmaken.

Basisniveaus

In het grote vlak aan de linkerkant ziet u bij het aanmaken van een nieuwe structuur 1 entiteit staan met de naam 'begin'. Als u hier met de rechtermuisknop op klikt, kunt u een nieuw basisniveau toevoegen of een nieuwe basisentiteit. Een nieuw basisniveau voegt u in als u, zoals in het voorbeeld uit onderstaande schermprint, na het hoogste niveau een nieuwe onderverdeling in uw kostenplaatsen wilt aanbrengen. Onder het hoofdniveau 'begin' hangen in dit voorbeeld de niveaus:

OVERIG
PRODUCT
SALES
STAFF

Entiteiten

Als u met de rechtermuisknop in de linkerhelft van het scherm op een niveau klikt, zoals in onderstaand voorbeeld STAFF en u kiest voor 2.Toevoegen Basisentititeit, dan komt de cursor in het rechter gedeelte van het scherm te staan. Met de toetsencombinatie Ctrl + B kunt u de lijst van kostenplaatsen oproepen en een kostenplaats toevoegen.

Een bestaande structuur kunt u onderhouden door deze in- en uit te klappen in de linkerhelft van het scherm. Dit in- en uitklappen doet u door te dubbelklikken op de niveaus.


Finance Manual > Inhoud > Structuren aanmaken > [Tabellen, Onderhoud, Structuren, Structuren]

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 06.843.226
 Assortment:  Date: 06-09-2006
 Release: 3.40  Attachment:
 Disclaimer