One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Verwerken van contractprocessen.

Untitled 4

Introductie

Via Modules ➔ Klanten Overzichten Contracten: Prolongatie Processen en Modules ➔ Klanten Inrichting Contract Processen kunt u contracten (her)valideren en prolongeren. Om contracten te kunnen (her)valideren en prolongeren dient u eerst contractparameters te definiëren. Voor meer informatie omtrent contractparameters kunt u het document Overzicht van contractparameters  raadplegen. 

De status van de opdrachten (verwerking van de contracten) wordt getoond in de kolom Status. Opdrachten welke worden verwerkt hebben op dat moment de status In bewerking. Opdrachten welke reeds zijn verwerkt hebben de status Verwerkt en als er ongeldige contracten worden gedetecteerd, dan zal er een link worden getoond in de kolom Document. Klik op deze link om de details te bekijken.

Rollen & rechten

Om deze functie uit te kunnen voeren is het functierecht 143 – Maintain process types benodigd. Gebruikers met de rol Controller hebben dit functierecht.

  • Voor een overzicht van de functierechten kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor een overzicht van de rollen kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 22.991.078
 Assortment:  Date: 08-10-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer