One moment please...
 
 
Exact AEC Modular   
 

Exact AEC - Service - Objecten - Anonimiseren

Vanuit het lijstscherm Objecten, kunnen één of meer objecten geanonimiseerd worden met de optie 'Anonimiseren...'. De optie Anonimiseren is zichtbaar voor gebruikers die expliciet het nieuwe toegangsrecht toegekend gekregen hebben en bij gebruiker 'Beheerder'.

Met behulp van 'Selectie mode' kunnen er meerdere werkbonnen geselecteerd worden en klik vervolgens met de rechtermuisknop op de selectie en kies voor 'Anonimiseren...'.

In het dialoogvenster kan voor een aantal objectgegevens of groepen gegevens aangevinkt worden of ze leeggemaakt moeten worden. Voor werkadres kan vervangende adresgegevens opgegeven worden. Als de checkbox 'Werkadres' aangevinkt wordt, dient minimaal een vervangende huisnummer en postcode ingevuld te worden.

Na het drukken van OK wordt een bevestigingsvraag gesteld: 'Wilt u van de geselecteerde objecten de gegevens anonimiseren?'

De checkbox 'Als standaard opslaan' onthoud de instellingen van het dialoogvenster. De adresgegevens worden onthouden voor alle anonimiseeropties in de Service module, de checkboxen worden specifiek onthouden voor dit dialoogvenster.

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: General  Document ID: 28.388.861
 Assortment:  Date: 23-03-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer