One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Overzichten: Grootboekrekeningen

Introductie

Een grootboekrekening is de basis van uw financiële administratie. Zonder grootboekrekeningen kunt u geen financiële feiten registreren. De manier waarop u uw verschillende grootboekrekeningen definieert, is bepalend voor de werking van uw gehele administratie. Het is van vitaal belang dat u uw rekeningschema systematisch opbouwt en daarbij gebruik maakt van een logische codering voor de rekeningen. U kunt grootboekrekeningen aanmaken en onderhouden via [Finance: Grootboek, Stamgegevens, Onderhoud, Grootboekrekeningen].

Een overzicht van alle aangemaakte grootboekrekeningen vindt u via [Finance: Grootboek, Stamgegevens, Overzichten, Grootboekrekeningen]. U kunt in het overzicht bijvoorbeeld zien welke grootboekrekeningen als kostenplaatsrekening zijn aangemerkt en welke BTW-codes gekoppeld zijn aan de verschillende grootboekrekeningen. Indien gewenst kunt u tevens informatie opvragen over wie, wanneer de grootboekrekeningen heeft gewijzigd.

Uitleg van de velden

De werking van het overzicht 'Grootboekrekeningen' is gelijk aan de werking van de andere overzichten binnen Exact Financials Enterprise. Meer informatie over het werken met overzichten vindt u in de volgende documenten:

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 17.495.422
 Assortment:  Date: 31-07-2012
 Release:  Attachment:
 Disclaimer