One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Release notes: Your feedback realized

Uw wensen en suggesties voor bestaande en nieuwe functionaliteit vormen één van de belangrijkste informatiebronnen bij het ontwikkelen van onze software. Een groot deel van de ontwikkelcapaciteit is gericht op het verwezenlijken van de wensen die we van u ontvangen. Bij een groot aantal product updates van Exact Globe, Exact Synergy Enterprise en Exact Financials Enterprise is de functionaliteit welke beschikbaar komt gebaseerd op feedback van onze klanten.

Om u inzicht te geven in welke wijzigingen en nieuwe functionaliteit het gevolg zijn van uw feedback is het bovenstaande logo beschikbaar in de release notes. Het logo vindt u terug in de release notes vanaf product update 401 van Exact Globe, product update 246 van Exact Synergy Enterprise en product update 7.03 van Exact Financials Enterprise. De beschreven wijziging of functionaliteit in de release note die het logo bevat, is gebaseerd op klantfeedback.

Voor meer informatie over het Solution Feedback proces kunt u dit pdf-bestand raadplegen. Om het pdf-bestand weer te geven, kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld Adobe Reader. Deze kunt u gratis downloaden via deze link.

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 22.044.238
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer