One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

RTV Orders invoeren en wijzigen

Introductie

U kunt via [Inkoop, Invoer, RTV orders] een RTV (Return To Vendor) order aanmaken (knop 'Nieuw') of een bestaande RTV order wijzigen (knop 'Openen). Het invoerscherm van een RTV order bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De kop: hier staan de gegevens van de leverancier vermeld.
  • De RTV ordergegevens: hier worden bijvoorbeeld de RTV ordernummer, RTV orderdatum, opvolgdatum en de omschrijving van de RTV order vermeld. Eventuele aanvullende RTV ordergegevens kunt u invoeren door op de knop 'Condities' aan de rechterkant te klikken.
  • De RTV orderregels: hier staan de artikelen die retour worden gezonden.
  • Het RTV stroomschema: hier kunt u aan de hand van een stroomschema snel zien wat de status van een RTV order is. Tevens worden totalen van de RTV order getoond.
  • De knoppenbalk: hier staat een aantal knoppen waarmee u bijvoorbeeld notities en bijlagen van de RTV order kunt raadplegen.

Vanuit een RTV order kan de fysieke retour worden verstuurd, worden bekeken of al een credit nota vanuit de leverancier is ontvangen op de RTV order en eventueel een nieuwe bestelling aanmaken. Dit alles kunt u doen door gebruik te maken van het stroomschema onder in het RTV order invoer scherm.

Velden

Pictogrammen

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 10.065.774
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer