One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Plannen van Verwerkingen

Menupad

  • In een licentie met SE1063 - E-Clientenbeheer en SE1065 – E-Accountancy: [Accountancy, Klanten Informatie, Planner]
  • In een licentie met SE1063 - E-Clientenbeheer zonder SE1065 – E-Accountancy: [Financieel, Verslagen, Multi-administratiebeheer, Planner]

Introductie

Via de planner bent u in staat om vanuit een (standaard) administratie de verwerking op te starten van alle gekoppelde administraties die u via Exact Globe Next onderhoudt. De verwerking van financiële- en salarisgegevens zal via deze planner uitgevoerd worden. 

Uitleg van de velden

Volgende controle

Wanneer de planner is gestart, zal hier het eerstvolgende tijdstip getoond worden waarop de verwerking uitgevoerd zal worden. Wanneer de planner is gestart en u kiest voor de knop 'Controleer' zal de verwerking direct worden opgestart.

Tabblad Rooster

Sectie Controle

Wanneer de planner gestart is, kunt u de velden in deze sectie niet wijzigen.

Rooster

Hier kan gekozen voor drie manier om de planning op te stellen. De mogelijkheden zijn Interval, Dagelijks en Aangepast. 

  • Interval - Via 'interval' is het mogelijk om een aantal minuten in te geven. 
  • Dagelijks - Via 'dagelijks' kunt u een tijdstip ingeven. Iedere dag zal op ditzelfde tijdstip de verwerking worden opgestart.
  • Aangepast - Via 'aangepast' is het mogelijk om verschillende tijdstippen aan te geven waarop de verwerking moet worden opgestart. Hier wordt een planning voor een week getoond. Door te dubbelklikken op een bepaald tijdstip, wordt het tijdstip gemarkeerd en in de planning opgenomen. Het is mogelijk om voor een week een planning te maken die wekelijks herhaald zal worden. Door te klikken op de knop 'herstellen', zal de planning leeg gemaakt worden.

Tabblad Historie

Op dit tabblad worden de acties getoond, die recentelijk met deze applicatie zijn uitgevoerd. In het veld 'max.' kunt u aangeven hoeveel historische informatie er bewaard moet worden. Via de knop 'wissen' kunt u de gehele historie wissen.

Tabblad Zoeken

Op dit tabblad is het mogelijk om via een filter specifieke gegevens uit de historie te zoeken. Het is mogelijk om te filteren op datum. Hiervoor kunt u een begin- en een einddatum invullen. Tevens is het mogelijk om te zoeken op een bepaald tijdstip. Hiervoor kunt een begin- en een eindtijd invullen. Ook is het mogelijk om te filteren op type. Hier kan gefilterd worden op alle, fouten (type=1) en berichten (type=0).

Knoppen

Start

Met deze knop start u de planner. De planner is dan actief en boven in het scherm kunt u zien wanneer de volgende actie wordt uitgevoerd.

Annuleren

Deze knop is alléén aanwezig wanneer de planner gestart is. Met deze knop stopt u de planner.

Sluiten

Met deze knop sluit u dit scherm.

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 07.368.837
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer