One moment please...
 
 
Exact AEC Modular   
 

Exact AEC - Service - Bonnen - Plannen

Vanuit het lijstscherm Bonnen, Filter Nieuw, kunnen één of meer werkbonnen worden ingepland via het gebruik van het rechter muisknopmenu 'Werkbonnen Plannen'.

In het dialoogvenster 'Werkbonnen Plannen' kunnen nu een aantal velden van de werkbon(nen) in één keer gemuteerd worden. Het plannen van meerdere bonnen tegelijkertijd wordt hierdoor eenvoudiger.

 

De planningsvelden van een werkbon, inclusief de vrije status, kunnen in één keer voor de geselecteerde bonnen gewijzigd worden. Vanaf 1.50 service pack 8 is het ook mogelijk om de peildatum van werkbon te wijzigen. De peildatum wordt niet aangepast als er bij de werkbon verbruiks- of voorcalculatieregels zijn.

Let op:
Geplande uitvoerdatum is een verplicht veld bij werkbonstatus anders dan 'Nieuw'
Standaard staat werkbonstatus op 'Nieuw'.

Rapportage
Bij het onderdeel Rapportage kan aangegeven worden dat de geselecteerde werkbonnen direct afgedrukt moeten worden. Tevens kan hier het aantal afdrukken opgegeven worden. Is deze optie geselecteerd dan wordt direct na het aanpassen van de gegevens op de geselecteerde bonnen het afdrukmenu Afdrukken werkbonnen geopend.

In het afdrukmenu kan de gewenste werkbon layout geselecteerd worden. Kies daarna voor Afdrukken en de geselecteerde werkbonnen worden met het opgegeven aantal afgedrukt.

Gerelateerde onderwerpen

 

 

 

 

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 26.121.047
 Assortment:  Date: 20-04-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer