One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Overzicht boetefacturen tonen

Introductie

Bedrijven worden regelmatig geconfronteerd met klanten die niet op tijd hun facturen voldoen. Daarom is het van belang om ervoor te kunnen zorgen om achterstallige betalingen te voorkomen, het aantal dagen dat te laat betaald wordt te verminderen, en de kosten van een te late betaling te factureren aan de klant.

Middels boetefacturen kunt u uw klanten een factuur sturen voor facturen die achterstallig zijn en voor facturen die te laat betaald zijn. Middels het overzicht boetefacturen kunt u een overzicht opvragen van de definitief afgedrukte boetefacturen en de facturen waarvoor boetefacturen zijn aangemaakt en definitief zijn afgedrukt.

Het overzicht boetefacturen kunt u opvragen via menupad [Factuur, Verslagen, Boetefacturen]. Nadat u in het selectiescherm de gewenste criteria heeft opgegeven kunt u middels de knop 'Tonen' het overzicht opvragen. Afhankelijk van welke optie u in het selectiescherm heeft geselecteerd wordt het overzicht gesorteerd op het factuurnummer van de boetefactuur of het factuurnummer van de factuur waarvoor de boetefactuur is aangemaakt. In het overzicht worden alleen boetefacturen/facturen getoond waarvoor de boetefactuur definitief is afgedrukt.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 17.606.662
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer