One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Herstellen waarderingen

Untitled 4

Menupad

Modules ➔ HRM ➔ Inrichting ➔ Competentie management ➔ Herstellen: Waarderingen

Introductie

Op deze pagina kunt u de huidige waarderingen van de actieve medewerkers herstellen. Het beleid van het bedrijf bepaalt de frequentie waarop het personeel beoordeeld wordt. Het beoordelen van het personeel kan maandelijks, per kwartaal, per half jaar of jaarlijks worden uitgevoerd. Wanneer de beoordeling bijvoorbeeld ieder half jaar plaatsvindt, is de vorige waardering bijvoorbeeld op 30 juni van dit jaar, terwijl de huidige beoordeling op 30 december van dit jaar.

Wanneer het nu bijvoorbeeld december is, wordt na het herstellen van de waarderingen, de waarde van de huidige waardering op 'geen' gezet. De waardering van voor het herstellen wordt overgezet naar de voorgaande beoordeling periode, wat juni van dit jaar betreft. Het herstellen biedt de manager de mogelijkheid om de huidige waardering voor december te wissen. De manager kan vervolgens haan naar Huidige beoordeling in de sectie Organisatie van de kaart van de medewerker en hier de nieuwe beoordeling voor juni van het nieuwe jaar op te geven. Voor meer informatie, zie Aanmaken en bewerken van medewerkers.

Rollen en rechten

Om de huidige waardering van de medewerkers te herstellen is functierecht 88 – Maintain HRM settings benodigd. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen

Knoppen

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 24.880.319
 Assortment:  Date: 12-12-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer