One moment please...
 
 
Exact Globe   
 

Product Update 420/421/422: Mailsysteem ondersteunt TLS 1.2 verbindingen

Voor een verbeterde veiligheid ondersteunt Exact Globe Next nu TLS 1.2 verbindingen voor het versturen van e-mails via SMTP. Dit is aangepast om te kunnen werken op het .Net framework.

De SMTP instellingen kunt u vinden op het tabblad Uitvoer in de Gebruikersinstellingen in menupad Systeem ➔ Algemeen ➔ Gebruikersinstellingen. Het volgende is hier aangepast:

  • Poortnummer - In de sectie Gebruiken is de voorkeurswaarde voor het veld Poort "587". Poort 25 kan mogelijk niet werken als gevolg van additionele beveiligingsinstellingen (zoals IT infrastructuur, firewall etc). Vermijd poort 456 omdat Microsoft SMTP de Implicit SSL methode niet ondersteunt.
  • Activeren SSL - De optie Use Secure Connection (SSL) in de sectie Gebruiken dient aangevinkt te zijn.
  • Gebruikersreferenties voor authenticatie - Het veld Server in de sectie Gebruiken dient de server te bevatten die wordt gebruikt.
  • Foutmeldingen - De foutmeldingen die kunnen verschijnen kunnen afwijken van de foutmeldingen die in voorgaande releases konden verschijnen.
  • Additionele stappen voor de inrichting - Voor het gebruik van bepaalde servers zoals bijvoorbeeld Gmail (Toegang tot minder goed beveiligde apps) kunnen additionele stappen nodig zijn. Dit is afhankelijk van welke server wordt gebruikt.

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Release notes detail
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 30.028.941
 Assortment:  Date: 12-05-2021
 Release: 422  Attachment:
 Disclaimer