One moment please...
 

In dit document kunt u uitleg vinden over hoe u een WMS handterminal gebruiker kunt aanmaken en hoe u de taal op de handterminal kunt configureren.

Bij het starten van WMS ASP op het mobiele apparaat wordt het volgende inlog scherm getoond.

De gebruiker waarmee u inlogt dient bekend te zijn in de administratie. De inlog bepaalt de beschikbare menu opties en koppelt de gebruiker aan de E-WMS transacties. De taal kunt u vanaf product update 407 instellen in menu [Systeem, E-WMS, Onderhouden handterminals, Onderhouden handterminals].

Het aanmaken van de gebruiker in Exact Globe Next
U kunt de gebruiker in Exact Globe Next aanmaken met de knop 'Nieuw' in menupad  [Systeem, HR & Beveiliging, Medewerkers]. Voor E-WMS zijn de volgende velden op het tabblad 'Algemeen' van belang:

  • Gebruikersnaam: deze wordt gebruikt om in te loggen op de handterminal.
  • Achternaam / Toevoegsel: dit veld wordt in bepaalde WMS verslagen en schermen gebruikt om de handterminal gebruiker te identificeren.
  • Taal: dit is de taal die wordt gebruikt op de handterminal.
  • Toegangsrechten: Voor toegang op alleen de handterminal zijn toegangsrechten niet vereist. Alleen wanneer de gebruiker ook in de administratie zelf zaken dient uit te voeren (zoals bijvoorbeeld in het control center) dient deze instelling aangevinkt te worden.

Het koppelen van de gebruiker aan de hand terminal
Nadat u de Exact Globe Next gebruiker heeft aangemaakt kunt u een nieuwe scanner definitie aanmaken via de knop 'Nieuw' in menupad [Systeem, E-WMS, Onderhouden handterminals, Onderhouden handterminals].

Hier selecteert u bij het veld 'Oderpicker' de aangemaakte gebruiker en bij 'Nieuw wachtwoord' geeft u het wachtwoord van de SQL gebruiker op.

 

Meer informatie