One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Verzoektypes aanmaken en aanpassen - Het tabblad Acties

Untitled 3

U kunt voor elke verzoektype verschillende acties definiëren welke vanuit het verzoek kunnen worden gestart. Op deze manier kunt u de gebruikers helpen om relevante informatie te vinden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om verzuim informatie voor de planning beschikbaar te maken. Een gebruiker kan vervolgens het verzuim via de planning bekijken. Wanneer de gebruiker ziet dat een medewerker afwezig is, kan hij beslissen om voor iemand anders het verzoek aan te maken. Daarnaast kunt u op basis van deze extra informatie verschillende overzichten samenstellen.

Om de verschillende acties voor een verzoektype te activeren kunt u gaan naar Modules ➔ Werkstroom ➔ Inrichting ➔ Verzoeken ➔ Verzoektypes en klik vervolgens op Nieuw of selecteer een bestaand verzoektype om deze te openen. Klik nu op het tabblad Acties.

Rollen & rechten

Om de actie instellingen van een verzoektype te definiëren dient u te beschikken over functierecht 5 - Create request types, and edit request types without responsible of over functierecht 232 - Edit all request types. Standaard hebben gebruikers met de rol General manager of HR deze rechten. Het functierecht 232 is toegewezen aan gebruikers met de rol Administrator.

Voor meer informatie over de functierechten of beveiligingsniveaus, gaat u naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten, selecteer de module en klik op de relevante ID. Om te zien welke functies u kunt uitvoeren met een specifieke rol, gaat u naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen, vul vervolgens een omschrijving in en klik op Actualiseren. Klik vervolgens op de link in de kolom Rol.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 21.905.760
 Assortment:  Date: 24-01-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer