One moment please...
 
 
Exact AEC Modular   
 

Exact AEC - Boekingen - Tijdverantwoording (invoer)

Kies in Exact AEC voor module Boekingen

Kies met "Plus-knopje" of menu "Nieuw" voor een nieuwe boeking

Selecteer weeknummer, jaar en werknemer

  1. In de kolom links op het scherm worden boekingsgegevens per boeking gepresenteerd. Vul in de kolom de boekingsgegevens in. Het is ook mogelijk om de boekingsgegevens in het overzicht te boeken (Zie 2).
  2. In het overzicht worden alle boekingsgegevens gepresenteerd per regel. Het is mogelijk om de boekingen hier aan te maken en te wijzigen.(Evenals in de kolom, waar de gegevens per boeking worden gepresenteerd, zie 1)
  3. Na invullen van de boeking is het mogelijk om deze snel te vermenigvuldigen (bijvoorbeeld voor hele week of enkele dag). Door middel van menu ‘Bestand’, ‘Dagen toevoegen’ is het mogelijk om te kiezen voor toevoegen van dagen, of het invoeren van hele week. Dit kan ook door middel van sneltoetsen.
  4. Onderin het scherm is een overzicht te zien van de geboekte eenheden per week. De gegevens die getoond moeten worden zijn te selecteren bij Menu ‘Extra’, ‘Instellingen’, tabblad Boekingen, Subtabblad ‘Bewerken’. Hier zijn de eenheden op te geven waarop de boekingen worden opgeteld.

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: Know how  Security  level: All - 0
 Sub category: General  Document ID: 20.188.630
 Assortment:  Date: 24-03-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer