One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Overzicht van bronnen voor verkoopkansen

Untitled 1

Introductie

Via Modules ➔ Klanten ➔ Inrichting ➔ Verkoopkans management ➔ Bronnen kunt u een overzicht opvragen van de beschikbare bronnen. De bron van een verkoopkans geeft aan waardoor de verkoopkans geïnitieerd is.  Een verkoopkans is een lead binnen de verkoopcyclus welke omzet zou kunnen genereren. Bij bronnen kunt u bijvoorbeeld denken aan advertenties, doorverwijzingen/aanbevelingen van partners en dealers, zakenbeurzen, promotieacties, enzovoorts. U kunt de bronnen selecteren bij het aanmaken of bewerken van een verkoopkans. De te selecteren bronnen kunt u zelf definiëren, voor meer informatie kunt u het document Aanmaken en bewerken van bronnen voor verkoopkansen raadplegen.

Rollen & rechten

Alle gebruikers kunnen dit scherm benaderen.

Om bronnen aan te maken, te bewerken of verwijderen, is het functierecht 604 – Maintain opportunity master data benodigd. Gebruikers met de rollen General manager, Customer manager, and Marketing manager hebben dit functierecht.

Meer informatie:

  • Voor een overzicht van de functierechten kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor een overzicht van de rollen kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerd document

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 23.137.626
 Assortment:  Date: 04-10-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer