One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Importeren relaties

Untitled 1

Introductie

Het importeren van relaties wordt gebruikt om data te importeren van een derde partij. Met deze functie kunt u op een eenvoudige en intuïtieve manier relaties importeren. De data kan worden vertaald naar een formaat welke kan worden gebruikt door 'Exact Synergy Enterprise' via een proces dat 'mapping' wordt genoemd.

Met de wizard wordt beoogd om u een gebruiksvriendelijke tool te bieden om relaties, in het bijzonder data vanuit CSV- of Microsoft Excelbestanden, te importeren. De wizard assisteert tevens bij het 'mappen' (vertalen) van velden van de externe bron naar velden welke kunnen worden gebruikt in de 'Exact Synergy Enterprise' database. U kunt de importinstellingen en opties bewaren als een template zodat de template de volgende keer kan worden gebruikt bij de import van een bestand vanuit hetzelfde externe systeem. Verder biedt de wizard de mogelijkheid om dubbele relaties te lokaliseren voordat ze worden geïmporteerd.

U kunt de wizard benaderen via Modules ➔ Klanten ➔ Invoer ➔ Invoer ➔ Relatie import wizard.

Rollen & rechten

Om relaties te importeren is het functierecht 383 – XML Upload: Account/Contact benodigd.  Gebruikers met de rollen Customer manager, XML Administrator en XML User hebben dit functierecht. Daarnaast hebben gebruikers met de rol  Administrator tevens dit functierecht.

Meer informatie:

  • Voor een overzicht van de functierechten kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor een overzicht van de rollen kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 22.737.516
 Assortment:  Date: 14-10-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer