One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Installatie Exact Integrator in Exact Lightweight Integration Server (ELIS)

Introductie

Let op:  In dit document kunt u de uitleg vinden over de installatie van Exact Integration via ELIS. Wanneer u gebruik maakt van Exact Integration via de installatie van msi-bestanden, werkt de installatie op een andere manier. Voor meer informatie, zie How-to: Installatie Exact Integration.

Exact Integrator (EI) is een oplossing die real-time integratie biedt tussen Exact Synergy Enterprise en Exact Globe Next waarbij Exact Integrator de gegevens synchroniseert tussen Exact Synergy Enterprise en Exact Globe Next wanneer hier wijzigingen in plaats vinden.

In dit document worden de volgende onderwerpen behandeld:

Voorwaarden

Het installeren van de Exact Integrator oplossing in ELIS

Om de Exact Integrator oplossing te installeren opent u het ELIS management console.

 1. In het ELIS management console selecteert u Console en vervolgens Check for updates.
 2. In de sectie Check for updates ziet u vervolgens een overzicht van de beschikbare oplossingen.
 3. Selecteer Exact Integrator.
 4. Aan de rechterzijde van het scherm ziet u welke versies van Exact Integrator beschikbaar zijn.
 5. Klik op Install in de kolom Action van de versie die u wilt installeren om deze te installeren. In de kolom Supported product(s) kunt u zien op welke producten de versie van toepassing is. Wanneer u bijvoorbeeld werkt met product update 254 van Exact Synergy Enterprise en product update 409 van Exact Globe Next, dan klikt u op Install bij de versie waarbij deze product update nummers vermeld worden.
 6. De installatie neemt enkele ogenblikken in beslag. Zodra de installatie gereed is wordt er "Updated" getoond in de kolom Status. Tevens wordt de geïnstalleerde oplossing nu getoond in het linkerpaneel.

Het configureren van Exact Integrator

 1. Zodra de Exact Integrator oplossing is geïnstalleerd, dient u deze oplossing te configureren en activeren alvorens u de oplossing kunt gebruiken. 
 2. Om de Exact Integrator oplossing te configureren klikt u op Exact Integrator onder Solutions in het linker paneel van het ELIS management console. Vervolgens klikt u op Add en wordt het volgende scherm getoond:
 3. In dit scherm dient u de clients te selecteren die u wilt gebruiken in deze Exact Integrator oplossing. Voor de oplossing Exact Integrator, zijn dit de clients voor de producten Exact Globe Next en Exact Synergy Enterprise. Voor meer informatie over producten en clients, zie Producten en clients installeren voor Exact Lightweight Integration Server (ELIS).

  Het is belangrijk dat u hier de clients selecteert die worden ondersteund. Welke clients worden ondersteund kunt u op de volgende manieren zien:

  • Bij het installeren van de oplossing wordt dit bij Supports in de sectie Add-in information aangeven.
  • In het ELIS management console selecteert u in het linker paneel de optie Solutions. Aan de rechterzijde worde de geïnstalleerde oplossingen getoond. Hier kunt u bij de betreffende oplossing in de kolom Supports zien welke clients worden ondersteund.
 4. Nadat u de clients heeft geselecteerd klikt u op Volgende
 5. In dit scherm geeft u een naam en een omschrijving op voor de oplossing. Vervolgens vinkt u de optie Activate now aan om de oplossing te activeren, en klikt u op Save. Er wordt nu een melding getoond dat de configuratie wordt opgeslagen en geactiveerd. Klik op Yes om verder te gaan.
 6. In het volgende scherm wordt het geactiveerde resultaat getoond:

 

Voor meer informatie over het activeren en deactiveren van oplossingen, zie Het activeren en deactiveren van oplossingen in Exact Lightweight Integration Server (ELIS).

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 26.185.156
 Assortment:  Date: 15-08-2018
 Release:  Attachment:
 Disclaimer