One moment please...
 
 
Exact AEC Modular   
 

Exact AEC - Adm.Beheer - Fin.Beheer - AK groepen

Als u over de op projecten geboekte kosten of opbrengsten een AK-toeslag wilt berekenen, kunt u dit doen door middel van een AK-Groep. In een AK-groep legt u vast over welke hoofdgroep u een percentage AK-toeslag wilt laten berekenen en op welke bewakingscode dit geboekt dient te worden. Indien nodig wordt deze bewakingscode tijdens het boeken automatisch toegevoegd aan het project. Tevens heeft u de mogelijkheid om over elk geboekt uur een toeslag te laten berekenen, zowel met een percentage als met een bedrag.

Bij een projectgroep legt u vast met welke AK-Groep u standaard wilt werken en wanneer de AK-toeslag geboekt moet worden: Direct bij boeken, bij de financiële verwerking of handmatig via een rechter muis-optie in het lijstscherm van projecten. 

Deze instellingen worden toegepast op nog te genereren AK boekingen en worden niet met terugwerkende kracht op bestaande boekingen toegepast. Houdt hier rekening mee bij het doorvoeren van wijzigingen aan percentages en zorg ervoor dat er eerst een verwerking van boekingen en het genereren van AK plaatsvindt.

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 20.507.122
 Assortment:  Date: 06-01-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer