One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Telefoonselectie: Debiteur

Introductie

De telefoonselectie is een combinatie van verschillende andere overzichten. Op deze wijze hebt u snel alle benodigde informatie bij de hand wanneer u bijvoorbeeld de klant telefonisch te woord staat. De telefoonselectie bevat de volgende informatie:

 • Gegevens uit het onderhoud van de debiteur, zoals adres- en bankgegevens.
 • Machtigingen. Afspraken met betrekking tot incasso.
 • Actielog. Indien u heeft aangegeven dat u acties op debiteuren wilt loggen, worden deze acties hier weergegeven.
 • Openstaande posten. Een overzicht van de nog te ontvangen (of te betalen) bedragen.
 • Notities bij de debiteur en/of openstaande posten.
 • Mutaties. Alle verwerkte boekingen op de betreffende debiteur.
 • Saldilijst. Totaal openstaande bedragen per jaar.
 • Koppeling naar vaste facturen.
 • Debiteurenkaart. 
In de WebUI wordt de informatie in blokken getoond. In de telefoonselectie kunnen de blokken met de rechtermuisknop aan en uitgezet worden zodat iedere gebruiker zijn 'eigen' scherm kan samenstellen. Blokken kunnen ook verschoven worden. De rechten die voor de diverse overzichten zijn gegeven gelden ook in de telefoonselectie. 
Wanneer de telefoonselectie van een debiteur geopend is kan rechts bovenin het scherm het radertje (schermonderhoud) geopend worden en dan kan middels een widget een diagram toegevoegd worden. Zo kan gekozen worden voor bijvoorbeeld een diagram weergave van de ouderdomsanalyse.

Uitleg van de velden

De werking van het overzicht 'Telefoonselectie' is grotendeels gelijk aan de werking van de andere overzichten binnen Exact Financials Enterprise. Het verschil zit met name in de weergave van het overzicht. Het overzicht start net als andere overzichten met het tabblad 'Criteria' waar u kunt filteren op bepaalde gegevens, bijvoorbeeld de debiteur. 

Waar bij andere overzichten vervolgens het tabblad 'Verslag' wordt getoond, heeft u in de telefoonselectie verschillende tabbladen die de gevraagde informatie weergeven. De kolommen op deze tabbladen kunt u indien gewenst aanpassen. Meer informatie over het werken met overzichten vindt u in de volgende documenten:


Exact Financials Enterprise > Finance > Debiteuren > Telefoonselectie


 

 

       
   Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
   Category:  Security  level: All - 0
   Sub category:  Document ID: 17.495.234
   Assortment:  Date: 16-03-2021
   Release:  Attachment:
   Disclaimer