One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Artikelen per locatietype onderhouden

Introductie

Wanneer WMS Voorraadaanvullen of WMS SKU Management in uw licentie aanwezig is kunt u via het menupad [WMS, Inrichting, Locatie beheer, Artikelen per locatietype] uw artikelen koppelen aan de locatietypes. Het koppelen van een artikel aan een locatietype biedt u de mogelijkheid om het artikel te koppelen aan een reeks van locaties. Op deze wijze is het niet noodzakelijk om ieder artikel afzonderlijk aan iedere magazijnlocatie te koppelen.

Het koppelen van artikelen aan locatietypes wordt gebruikt voor WMS Voorraadaanvullen voor het bepalen van het aanvulniveau en de gewenste eenheden hiervoor.

Het configureren van de artikelen per locatietype is alleen verplicht wanneer u WMS Replenishment wilt gebruiken in combinatie met SKU artikelen. In de andere situaties is het configureren van artikelen per locatie type niet verplicht, omdat voor het aanvullen van verkoopeenheden de WMS artikellocaties nog steeds kunnen worden gebruikt in het menupad [WMS, Inrichting, Locatie beheer, Artikellocaties] (of de standaard locatie van het artikel voor het aanvullen tussen magazijnen).

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 23.760.981
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer