One moment please...
 
 
Exact Compact+   
 

Importeren afschriften

Introductie

Na het versturen van uw bankbestand naar de bank ontvangt u een elektronisch afschrift met de uitgevoerde betalingen. Dit afschrift kunt u importeren in Exact Compact. Exact Compact ondersteunt de meeste formaten van de nederlandse banken.

De voordelen van het importeren van bankafschriften zijn:

  • U automatiseert uw betalingsverkeer
    U maakt betalingsbestanden aan, importeert de boekingen uit uw telebankierpakket direct in uw administratie. De verwerking en archivering gaan vrijwel automatisch.
  • U heeft snel inzicht in uw kaspositie
    In een handomdraai heeft u inzicht in uw actuele banksaldi en betalingsstromen omdat alle gegevens worden overzichtelijk verwerkt.
  • Het grotendeel van de boekingen wordt automatisch afgeletterd
    Bij het importeren van uw bankafschriften kijkt Exact Globe direct of de regels van het afschrift overeenkomen met de openstaande posten. Ongeveer 90% van de afschriftregels wordt automatisch afgeletterd.

Let op: Bij het importeren van CAMT.053 afschriften dient u er rekening mee te houden dat de naam van het bestand uniek is. Bijvoorbeeld bij de eerste import van een CAMT.053 afschrift noemt u het bestand CAMT053.xml en bij het importeren van het volgende CAMT.053 afschrift noemt u het bestand CAMT053-2.xml.

Velden

Knoppen


Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 04.458.990
 Assortment:  Date: 21-02-2018
 Release:  Attachment:
 Disclaimer