One moment please...
 
 
Exact Globe   
 

PU 423|422|421 (Globe) en 500|422|421 (Globe+): Verbeterde import voor CAMT53 en CAMT54 afschriften

Vanaf deze product update zijn er een aantal verbeteringen beschikbaar met betrekking tot de import van CAMT53 en CAMT54 afschriften. Dit betreft de volgende wijzigingen die op de achtergrond zin doorgevoerd waardoor de afschriften succesvol geïmporteerd kunnen worden.

Verwijder niet-noodzakelijke namespace

Wanneer het aangeleverde xml-bestand van het CAMT54 afschrift een additionele namespace bevat wordt deze verwijderd zodat het bestand succesvol geïmporteerd kan worden.

Minder beperkingen bij de afhandeling van CAMT53 en CAMT54 afschriften

Wanneer de xml-bestanden van de CAMT53 en CAMT54 geen <Prtry> en <ValDT> tags bevatten wordt er geen validatie op deze tags uitgevoerd.

Splitsen van gedetaileerde transacties

Er zijn enkele verschillen tussen de CAMT53 of CAMT54 die door de financiële instellingen worden aangeleverd. De <AmtDtls> tag wordt gebruikt voor het identificeren van gedetailleerde transacties. Aangezien deze tag optioneel is, wordt de <Amt> tag nu gebruikt om de transacties te splitsen.

Afhandeling van <MsgId> xml-tag in CAMT54

Omdat de <MsgId> xml-tag binnen de <Ntry>/< AddtlInfInd >/<MsgId> xml-tags niet hetzelfde is als de <BkToCstmrDbtCdtNtfctn>/<GrpHdr>/<MsgId> xml-tags bij een CAMT54 afschrift, is de validatie hierop verwijderd.

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Release notes detail
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 30.630.251
 Assortment:  Date: 20-05-2022
 Release: 423  Attachment:
 Disclaimer

Tags
No tags added