One moment please...
 
 
Exact Globe   
 

Btw-conversie

Introductie

Bij het onderhouden van de btw-codes Systeem ? Algemeen ? Landen ? Belastingcodes, beschikt u over de knop BTW conversie. Deze knop is alleen actief wanneer u een btw-code heeft geselecteerd. Met de knop opent het conversie scherm waarmee u het de btw-conversie kunt uitvoeren.

Het is van belang dat u voor het uitvoeren van de btw-conversie eerst een back-up maakt van uw administratie. Daarnaast is het aan te raden om de btw-conversie op te starten buiten kantooruren. Afhankelijk van de grootte van uw administratie kan deze conversie enige tijd in beslag nemen. Tevens dient u er rekening mee te houden dat wanneer er bepaalde transacties geopend zijn deze NIET worden meegenomen bij de conversie. Wanneer u bijvoorbeeld een verkooporder geopend heeft worden de gegevens in deze verkooporder niet meegenomen. Het is dus van belang dat alle gebruikers alle andere schermen gesloten hebben.

Wanneer het btw-percentage wijzigt kunt u gebruik maken van deze functie om dit in uw administratie aan te passen. In dit document wordt uitleg gegeven over het btw-conversie scherm en wordt uitleg gegeven over welke zaken er bij de conversie worden uitgevoerd.

Velden

Knoppen

Wat gebeurt er tijdens de BTW conversie

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 19.681.219
 Assortment:  Date: 05-10-2018
 Release: 396  Attachment:
 Disclaimer