One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

'Orderkop overslaan' mogelijk voor verkooporders

Om het mogelijk te maken om orders op een snelle manier in te voeren, zijn de velden in de orderkop leeg gelaten of voorgevuld met standaard data, nadat u het ordernummer heeft bepaalt. U komt na het ordernummer direct in de orderregel uit en u kunt direct uw bestelde items invoeren.

Echter, u kunt dit mogelijk ook beschouwen als een vertraging in het proces van orderinvoer, omdat u altijd weer terug moet naar de orderkop om de benodigde aanpassingen te maken. Dit is vooral van toepassing voor het veld 'Uw referentie', welke normaliter is gevuld met het referentienummer van het orderformulier in plaats van een voorgevulde waarde.

In deze batch heeft u de beschikking over een nieuwe instelling 'Orderkop overslaan', te vinden in [Systeem, Algemeen, Instellingen] in de orderinstellingen . Met deze instelling geeft u aan of u de orderkop wilt invoeren of dat u na het veld 'Ordernummer' direct door wilt gaan naar de orderregels. Deze instelling geldt niet alleen voor verkooporders, maar ook voor serviceorders, RMA orders en offertes.

'Orderkop overslaan' AAN
Als u na het ordernummer op TAB drukt, komt u automatisch in de orderregel. Het veld 'Uw referentie' wordt standaard gevuld met het ordernummer.

'Orderkop overslaan' UIT
Als u na het ordernummer op TAB drukt, komt u uit in 'Verkooporderdatum', vervolgens komt u bij 'Uw referentie'. Het veld 'Uw referentie' is standaard leeg. U dient dit veld te vullen, het is een verplicht veld.

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 26.779.778
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer