One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

WMS instellingen: WMS SSCC

Introductie

In menu [Systeem, Algemeen, Instellingen, WMS SSCC] kunt u de instellingen voor WMS SSCC definiëren. Deze instellingen zijn van toepassing op het genereren van nieuwe SSCC nummers in het Autopack advies en Shipment Builder. De volgende termen worden gebruikt:

  • GS1: een internationale organisatie gericht op het ontwerp en de invoering van standaarden op het gebied van elektronische communicatie tussen bedrijven. GS1 regelt de standaarden voor barcodes en was voorheen bekend als 'EAN international' of 'Stichting EAN' (Nederland).
  • SSCC: Serial Shipping Container Code, een standaard van GS1, betreft een 18-cijferige unieke code gebruikt om SKU's of verzendeenheden te identificeren in logistieke processen en EDI berichten tussen handelspartners.
  • Pallet SSCC / Outer SSCC: een eenheid die wordt gebruikt als transporteenheid zoals een pallet en welke meerdere inner SKU's bevat.
  • Doos SSCC / Inner SSCC: een eenheid die wordt gebruikt om een outer SKU te vullen. Zoals bijvoorbeeld een doos of een krat.
  • Shipment number: een uniek SSCC nummer toegewezen aan een zending. Een algemeen shipment nummer wordt toegewezen aan alle verkooporders die tegelijk zijn geselecteerd voor 'Autopack'.

Velden

Knoppen

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 22.393.248
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer