One moment please...
 
 
Exact AEC Modular   
 

Exact 1.48: Documentimport installeren

Vanaf versie 1.48 is de nieuwe Document Import beschikbaar. De setup wordt meegenomen bij het uitvoeren van een internet update of een upgrade naar een hogere versie.
Deze setup detecteert automatisch of er gebruik wordt gemaakt van de 32- of 64 bits versie van MS Office en zal overeenkomstige software installeren. Tevens vindt er vooraf een controle plaats op aanwezigheid van .NET Framework versie 4.7.2 of hoger. Zorg ervoor dat deze op de systemen aanwezig is om de setup succesvol uit te kunnen voeren.

  1. Stop alle MS Office producten op het werkstation/Terminal Server.
  2. Indien de vorige/oude versie nog geïnstalleerd staat verwijderd u deze eerst. Ga naar Windows Start, Programma's en onderdelen en verwijder hier de applicatie 'Exact AEC Document Import' (versie 1.46.0.0). Doorloop de deïnstallatie.
  3. Open hierna de Setup\Patches map waarin het bestand 'ExactAECDocImpSetup.exe' staat. Op een terminal server dient dit vanuit 'Install application on remote desktop' te gebeuren.
  4. Doorloop de setup.
  5. Voor een Terminal Server is nog een extra stap nodig door de beheerder om de 'SendTo' functie (in het Context menu) vanuit Windows Verkenner en het Windows Bureaublad te distribueren naar alle gebruikers vanuit een Policy of login script. Het gaat om het bestand 'C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo\Exact AEC Documenten Import.lnk'. Deze dient per gebruiker te komen in 'C:\Users\\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\SendTo\'. Helaas is dit niet mogelijk vanuit een setup.
  6. Start nu MS Outlook waarin nu een tab 'Exact AEC' is toegevoegd (met daarop de knoppen Importeren, Instellingen, Logbestand, Help). Tevens is op de 'Start' Ribbon een knop 'Importeren' aanwezig op de group 'Exact AEC'.

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 29.805.243
 Assortment:  Date: 09-11-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer

Tags
No tags added