One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Activa: Telefoonselectie vaste activa

[Activa: Overzichten, telefoonselectie vaste activa] 

Introductie

De telefoonselectie is een combinatie van verschillende andere overzichten. Op deze wijze hebt u snel alle benodigde informatie bij de hand. De telefoonselectie bevat de volgende informatie:

 • Gegevens uit het onderhoud van het activum.
 • Afschrijvingsgegevens
 • Afschrijvingsmutaties
 • Activumgroep (de gekoppelde grootboekrekeningen
 •  

In de WebUI wordt de informatie in blokken getoond. In de telefoonselectie kunnen de blokken met de rechtermuisknop aan en uitgezet worden zodat iedere gebruiker zijn 'eigen' scherm kan samenstellen. Blokken kunnen ook verschoven worden. De rechten die voor de diverse overzichten zijn gegeven gelden ook in de telefoonselectie.
Wanneer de telefoonselectie van een activum geopend is kan rechts bovenin het scherm middels het radertje het schermonderhoud geopend worden. Nu kan middels een widget een diagram toegevoegd worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de mutaties per jaar.

Uitleg van de velden

De werking van het overzicht 'Telefoonselectie' is grotendeels gelijk aan de werking van de andere overzichten binnen Exact Financials Enterprise. Het verschil zit met name in de weergave van het overzicht. Het overzicht start net als andere overzichten met het tabblad 'Criteria' waar u kunt filteren op bepaalde gegevens, bijvoorbeeld de activumcodede. 

Waar bij andere overzichten vervolgens het tabblad 'Verslag' wordt getoond, heeft u in de telefoonselectie verschillende tabbladen die de gevraagde informatie weergeven. De kolommen op deze tabbladen kunt u indien gewenst aanpassen. Meer informatie over het werken met overzichten vindt u in de volgende documenten:


Exact Financials Enterprise > Assets > Overzichten > Telefoonselectie

 

 

       
   Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
   Category:  Security  level: All - 0
   Sub category:  Document ID: 27.308.776
   Assortment:  Date: 16-03-2021
   Release:  Attachment:
   Disclaimer