One moment please...
 
Exact Financials   
 

Project - Onderhouden: Projecttarieven

[Project: Stamgegevens, Onderhoud, Tarieven]

U kunt in de projectmodule van Exact Financials Enterprise met diverse interne en externe tarieven werken. Bij het verwerken van boekingen zal het systeem aan de hand van de prioriteit van de tarieven zoals is gedefiniëerd in [Project: Bestand, Algemene instellingen, Project-tarief prioriteit]het tarief bepalen.
In dit menu kunt u de tarieven voor de diverse combinaties vastleggen.

Onderhoud projecttarieven

Als eerste kunt bij 'Invoerpad' een entiteit kiezen uit Debiteur, Eenheid, Functie, Materieel, Project, Projectgroep, Uursoort of Werknemer. Als u de 2 andere entiteiten leeg laat kunt u een tarief voor de eerste entiteit vastleggen. Selecteer bijvoorbeeld alleen de eenheid, dan kunt u met de knop 'Toevoegen' de entiteitcodes die zijn aangemaakt in het onderhoud van eenheden selecteren en een intern en/of extren tarief geven.

U kunt ook een gecombineert tarief aanmaken. Dit kan bestaan uit 2 of 3 velden bij 'Invoerpad'.

Een voorbeeld:
U kunt bijvoorbeeld een tariefstructuur maken van Project en Uursoort. In de kolom Structuur wordt als eerste de term 'Begin' getoond en dan kunt u met de knop 'Toevoegen' 1 of meer projectcodes toevoegen. U kunt nu een intern en/of extern projecttarief ingeven. U kunt de tarieven ook niet invullen zodat de tarieven met een '?' gevuld zijn. Deze waarde houdt in dat er geen projecttarief gedefinieerd is. Volgens de instellingen tarief-prioriteit wordt dan geozcht naar een volgend geldend tarief.
Doot te dubbelklikken op de term 'Begin' zullen de gekoppelde projecten in de kolom 'Structuur' getoond worden.
Selecteer een projectcode in de kolom structuur en dan kunt u middels de knop 'Toevoegen' de entiteiten 'Uursoort' toevoegen en daar een intern en/of extern tarief aangeven.

Zo kunt u ook een tariefstructuur aanmaken voor 3 entiteiten. Bijvoorbeeld: Project, Uursoort, werknemer. De werkwijze is hetzelfde als bij een structuur van 2 niveau's.

 


Exact Financials Enterprise > Project > Stamgegevens > Tarieven

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 25.795.576
 Assortment:  Date: 23-04-2014
 Release:  Attachment:
 Disclaimer