One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Herstellen van een gefaalde back-up / Restore actie

Introductie

Via het menupad [Instellingen ➔ Systeem ➔ Back-up maken/teruglezen] kunt u de back-up wizard starten. Met de back-up wizard kunt u verschillende acties uitvoeren. Welke acties dit zijn, is afhankelijk van de situatie en uw licentiesamenstelling. In het tweede scherm van de back-up wizard kunt u aangeven welke actie u wilt uitvoeren. De volgende acties zijn mogelijk:

  • Aanmaken back-up: Met deze optie kunt u een back-up maken van een administratie. Voor meer informatie, zie Het aanmaken van een back-up.
  • Lees back-up terug: Met deze optie kunt u een back-up teruglezen. Voor meer informatie, zie Het teruglezen van een back-up.
  • Herstellen van gefaalde backup / restore actie: Deze optie is alléén aanwezig wanneer het teruglezen of aanmaken van een back-up is gefaald. Wanneer teruglezen/aanmaken van een back-up is gefaald, zijn de database bestanden van de administratie niet correct gekoppeld aan de SQL Server. Met deze optie kunt u dit herstellen. Meer informatie hierover kunt u lezen in dit document.
  • Database van een klant installeren: Deze optie is alléén aanwezig wanneer in een accountancy licentie. Met deze optie kan de accountant een administratie van een cliënt teruglezen. Voor meer informatie, zie Inlezen van een back-up van een klant (accountantsversie).
  • Administratie kopiëren: Met deze optie kunt u een complete kopie maken van een administratie. Voor meer informatie, zie Complete kopie maken van de administratie.

Het kan voorkomen dat tijdens het aanmaken van een back-up in Exact Globe Next uw computer wordt getroffen door een storing. Om ervoor te zorgen dat u desondanks toch nog uw back-up kunt inlezen is het mogelijk om gebruik te maken van de 'Herstellen van gefaalde backup / restore actie'-functionaliteit.
            

Uitleg

Indien uw back-up, om wat voor reden dan ook, niet juist is aangemaakt krijgt u in het tweede scherm van de back-up wizard de optie 'Herstellen van een gefaalde back-up / Restore actie' te zien:

Zodra u voor deze optie kiest en drukt op 'Volgende', krijgt u  een scherm te zien met het administratienummer.

Als u nogmaals op de knop 'Volgende' drukt, kunt u de knop 'Klaar' indrukken, zodat de mislukte back-up wordt hersteld. Zodoende is deze alsnog gereed voor gebruik. 

          

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Support - On-line help
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 16.352.753
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer