One moment please...
 
 
Exact Globe   
 

Een back-up van Exact Globe Next met uitgebreide functionaliteit maken/teruglezen

Door onvoorziene omstandigheden kan het noodzakelijk zijn dat u een back-up van uw Exact Globe Next administratie(s) dient terug te zetten. Mocht dit voorkomen dan is het wenselijk dat er ook een back-up aanwezig is die u kunt terugzetten. Het maken en teruglezen van de back-ups van Exact Globe  Next met uitgebreide functionaliteit dient te worden uitgevoerd via de SQL Server Management Studio.

Voor Exact Globe Next met uitgebreide functionaliteit is het hierbij (in verband met de onderlinge relatie tussen de verschillende databases) van belang dat u een back-up maakt van alle databases die door Exact Globe Next met uitgebreide functionaliteit gebruikt worden:

  • De database(s) van het Exact Globe onderdeel. Iedere administratie heeft een eigen nummer. Voor al deze nummers is een database aanwezig waarvan een back-up dient te maken.
  • De database van het Exact Synergy Enterprise onderdeel. Voor één administratie is tevens een Exact Synergy Enterprise database aanwezig. Meestal betreft dit uw belangrijkste administratie. U kunt de database naam herkennen aan de toevoeging '_synergy'. De naam van de database kan bijvoorbeeld zijn '001_synergy'. Op het tabblad 'Synergy' van de Exact Globe Next Configuration Manager kunt u nakijken wat de naam van deze database bij u is.
  • De database van het Exact Event Manager onderdeel van Exact Globe Next met uitgebreide functionaliteit. De naam van deze database heeft u zelf bepaald tijdens de installatie van Exact Globe Next met uitgebreide functionaliteit. Standaard betreft dit de database 'EEM'.
  • De database van het integratieonderdeel. Dit betreft de database met de naam 'ESF'.

In verband met de onderlinge relatie tussen de verschillende databases is het belangrijk dat u van alle databases een back-up maakt. Ook bij het teruglezen van de back-ups is het vanwege deze onderlinge relatie belangrijk dat u de back-ups van alle databases terugleest. Wanneer u de back-up van uw hoofdadministratie terugleest dient u dus 4 back-ups terug te lezen.

  • De back-up van de administratie zelf.
  • De back-up van het Exact Synergy Enterprise onderdeel. U kunt de database naam herkennen aan de toevoeging '_synergy'. De naam van de database kan bijvoorbeeld zijn '001_synergy'.
  • De back-up van het Exact Event Manager onderdeel. De naam van deze database heeft u zelf bepaald tijdens de installatie van Exact Globe Next met uitgebreide functionaliteit. Standaard betreft dit de database 'EEM'.
  • De back-up van het integratieonderdeel. Dit betreft de database met de naam 'ESF'.

Voor meer informatie over hoe u gebruik kunt maken van back-up functie in SQL Server Management Studio kunt u het volgende document raadplegen: Hoe kan een back-up worden gemaakt/teruggelezen via SQL Server Management Studio?

 

Meer informatie

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Support - On-line help
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 23.249.504
 Assortment:  Date: 21-05-2021
 Release:  Attachment:
 Disclaimer