One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Verwijderen van ongebruikte niet gevalideerde relaties

Untitled 3

Introductie

Via Modules ➔ Klanten Inrichting Opschonen Relaties - Niet gevalideerd kunt u relaties welke niet zijn gevalideerd en al enige tijd niet zijn gewijzigd opvragen. Om te zien welke relatie welke relaties het betreft kunt u op de link Details klikken in de resultaten nadat u op Tonen heeft geklikt.

Rollen & rechten

Om niet gevalideerde relaties te kunnen verwijderen is het functierecht 566 – Cleanup not validated accounts benodigd. Gebruikers met de rol Customer manager hebben dit functierecht.

  • Voor een overzicht van de functierechten kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor een overzicht van de rollen kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Hoe kan ik niet gevalideerde relaties opschonen?

  1. Ga naar het scherm Relaties: Opschonen - Relaties via Modules ➔  Klanten Inrichting Opschonen Relaties - Niet gevalideerd.
  2. Vul de criteria in en klik op de knop Tonen.
  3. Controleer eventueel de relaties door op de link Details te klikken en klik op de knop Verrichten en vervolgens op Ja om de relaties te verwijderen. U krijgt nu de melding: "Uw verzoek ter verwerking is verzonden. Status: Overzicht" (Klik eventueel op de link Status: Overzicht om naar het log te gaan waarin de opdracht nu zal worden getoond.)
  4. Start de background job Exact.Jobs.SysHrMail  met parameter '/X:CL' om de opdracht te verwerken.

Opmerking: Voor meer informatie omtrent background jobs kunt u het document Background Jobs for Exact Synergy Enterprise raadplegen.

Knoppen

Velden

Gerelateerd document

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 23.022.023
 Assortment:  Date: 07-10-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer