One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Specifieke scanner toewijzen (WMS instellingen)

Introductie

In de verschillende WMS instellingen kunt u middels de optie 'Specifieke scanner toewijzen' een scanner toewijzen. Met deze instelling kunt u aangeven hoe de 'work load' wordt verdeeld bij het verzenden van de gestuurde transacties naar de mobiele apparaten in het magazijn.

Uitleg van de velden

Bij dit veld heeft u de volgende mogelijkheden:

  • Ja: Transacties dienen verzonden te worden naar een specifieke scanner (Handterminal ID is verplicht) in het scannerscherm dat verschijnt na het versturen van de gegevens naar de scanner 
  • Nee: Na het versturen van de gegevens naar de scanner wordt er geen scannerscherm getoond. De transacties worden verstuurd naar een algemene 'picking pool' waar ieder mobiel apparaat een selectie uit kan maken.
  • Vragen: Het scannerscherm wordt getoond, maar het toekennen van een Handterminal ID of groep is niet verplicht. Wanneer deze wordt leeg gelaten worden zijn de transacties beschikbaar in de algemene 'picking pool'.


Het scannerscherm dat verschijnt bij het versturen van de transacties naar de scanner.

Picking pool
Wanneer u geen specifieke Handterminal ID toekent, kunnen alle transacties (orders) worden geselecteerd op ieder mobiel apparaat. Zodra het apparaat een transactie selecteert wordt deze alsnog toegekend aan het apparaat.

Scanner groups
Het is ook mogelijk om een transactie toe te kennen aan een groep scanners. Deze groepen kunnen worden onderhouden via [Systeem, E-WMS, Onderhouden Handterminals, Scanner groepen]. U kunt een groep aan scanners toekennen via [Systeem, E-WMS, Onderhouden Handterminals, Onderhouden Handterminals]. Het is niet verplicht om een groep te koppelen in de scanner instellingen.

Het is ook mogelijk om één transactie te splitsen naar meerdere terminals. Meer hierover kunt u lezen in WMS instellingen: Filter op regels.

 

Gerelateerde onderwerpen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 20.182.068
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer