One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Pos-portal: Stamgegevens aanleggen

Introductie

Nieuwe stamgegevens, die snel nodig zijn op een bepaald filiaal, kunnen worden aangelegd via de pos-portal en vervolgens worden geïmporteerd op het filiaal. Artikelen, relaties en resources kunnen op deze manier snel ter beschikking worden gesteld op het filiaal zonder dat er acties op het hoofdkantoor benodigd zijn. Het structurele stamgegevensbeheer vindt echter plaats op het hoofdkantoor.

 

Uitleg van de velden

Artikelen
Centraal artikelbeheer is belangrijk voor een consistent artikelbestand. Toch zijn er situaties denkbaar dat er een nieuw artikel moet kunnen worden aangelegd zonder dat er contact moet worden opgenomen met het hoofdkantoor.

Bij het aanleggen van een artikel is het verplicht om een assortiment te kiezen. Deze assortimenten zijn de artikelgroepen in Exact Globe Next.

Via de button ‘Bewaren’ wordt het artikel direct opgeslagen in de Exact Globe Next database op het hoofdkantoor. Op het filiaal kan vervolgens het artikel worden geïmporteerd

Relaties
Er kunnen meerdere soorten relaties worden aangelegd via de pos-portal. Het enige type, dat echt van belang is voor het filiaal, is de klant. Relaties van het type ‘Klant’ zijn debiteuren in Exact Globe Next.

Via de button ‘Bewaren’ wordt de klant direct opgeslagen in de Globe database op het hoofdkantoor. Op het filiaal kan vervolgens de debiteur worden geïmporteerd.

Resources
Nieuwe medewerkers voor een filiaal kunnen worden aangemaakt via de pos-portal.

Via de button ‘Bewaren’ wordt de resource direct opgeslagen in de Exact Globe Next database op het hoofdkantoor. Op het filiaal kan daarna de resource worden geïmporteerd. Op het filiaal moeten vervolgens in Exact Globe Next de rollen en rechten worden bepaald voor de medewerker.

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 05.209.765
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer