One moment please...
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Sectiekoppen van verzoektypes aanpassen

Untitled 4

Menupad

U kunt een sectiekop toevoegen door te gaan naar Modules ➔ Werkstroom Inrichting  Verzoeken  Verzoektypes en klik op Nieuw of open een bestaand type. Klik vervolgens op het tabblad Velden en klik op de knop Toevoegen: (Sectie) of open een bestaande sectiekop. Voor meer informatie over het tabblad velden kunt u het document Verzoektypes aanmaken en aanpassen - Het tabblad Velden  raadplegen.

Introductie

Om de verschillende secties in een verzoek duidelijk weer te geven kunt u gebruik maken van sectiekoppen. U kunt de positie, het label en het formaat van een sectiekop in een verzoektype bepalen. Daarnaast kunt u een korte notitie erbij plaatsen. Deze notitie is vervolgens door de gebruiker te lezen in het verzoekformulier.

Rollen & rechten

Om de sectie te hernoemen dient u te beschikken over het functierecht 5 - Create request types, and edit request types without responsible of over functierecht 232 - Edit all request types. Gebruikers met de rol General manager of HR beschikken over het eerste functierecht. De tweede is beschikbaar voor gebruikers met de rol Administrator.

Daarnaast heeft de medewerker welke is geselecteerd als manager van het verzoektype heeft ook de rechten om de velden te hernoemen.

Meer informatie:

  • Voor een overzicht van de functierechten kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor een overzicht van de rollen kunt u gaan naar Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Hoe maak ik sectiekoppen aan in een verzoektype?

  1. Ga naar Modules Werkstroom Inrichting Verzoeken Verzoektypes en klik op Nieuw of op een bestaand verzoektype.
  2. Klik op het tabblad Velden en vervolgens op de knop Toevoegen (Sectie).
  3. Definieer de velden en klik op de knop Bewaren.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 22.071.687
 Assortment:  Date: 10-02-2020
 Release:  Attachment:
 Disclaimer