One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Overzicht WMS voorraad reserveringen

Introductie

Dit document beschrijft het E-WMS overzicht WMS voorraad reserveringen. U kunt dit overzicht opvragen via het menupad [WMS, Verslagen, WMS voorraad reserveringen]. Dit overzicht biedt inzicht in de WMS voorraadreserveringen waarmee rekening wordt gehouden bij het valideren van de voorraad of het genereren van pickadvies.

WMS voorraad reserveringen zijn ook zichtbaar in het menupad [WMS, Verslagen, Artikel/Voorraad overzicht] In dat overzicht worden echter de reserveringen voor alle artikelen getoond die kunnen worden beperkt op basis van uw selectie.

Voorraad reserveringen 'op de scanner' worden alléén getoond voor WMS ASP transacties. De selectiemogelijkheden en informatie in het overzicht zijn afhankelijk van uw licentiesamenstelling.

Dit zijn de volgende basis types van voorraad reserveringen:

 1. 'Waar':
  1. 'op de scanner' (status 'in bewerking'), of
  2. lopende transacties in de WMS control centers.
    
 2. Ontvangsten en uitgiftes:
  1. Ontvangsten: alle lopende ontvangsten op een locatie, inclusief de 'ontvangst' stap van een verplaatsing of aanvul transactie, of inslagadvies
  2. Uitgiftes: alle lopende voorraad uitgiftes, inclusief de 'uitgifte' stap van een verplaatsing of aanvul transactie, of inslagadvies
    
 3. Status (pick status): zie de details bij het veld 'Status' hieronder.

Reserveringen 'op de scanner' zijn niet beschikbaar in E-WMS en worden niet getoond in het overzicht wanneer de instelling 'Gebruik ASP voorraadcontrole' is uitgevinkt.  

Velden

Kolommen

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 26.038.666
 Assortment:  Date: 26-09-2022
 Release: 409  Attachment:
 Disclaimer