One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

De statistieken van het werkrooster bekijken

Menupad

Modules ? HRM ? Overzichten ? Statistieken ? Werkrooster

Introductie

Op deze pagina kunt u een overzicht opvragen van de koppeling tussen de roostergroepen en de medewerkers. Dit overzicht toont de volgende gegevens:

  • De roostergroepen die gekoppeld zijn aan de medewerkers. Om de werkroosters van de betreffende roostergroep te bekijken klikt u op de hyperlink van de roostergroep. Vervolgens klikt u in de sectie Rooster op het betreffende rooster om de detailgegevens te bekijken.
  • De medewerkers die zijn gekoppeld aan de roostergroepen.

Rollen & rechten

Alle gebruikers kunnen hun eigen rooster bekijken.

  • Om het standaard werkrooster te bekijken dient u over functierecht 100 - Maintain default work schedule te beschikken. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht.
  • Om het werkrooster van het bedrijf te bekijken dient u over functierecht 101 - Maintain company work schedule te beschikken. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht.
  • Om het individuele werkrooster te bekijken dient u over functierecht 102 - Maintain individual work schedule te beschikken. Gebruikers met de HR of HR assistant rol beschikken over dit functierecht.

Om dit overzicht te bekijken dient u over functierecht 166 – View applicant and reseller information in job level report te beschikken. Gebruikers met de General manager, HR of HR assistant rol beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ? Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ? Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Rollen. 

Knoppen

Velden

Kolommen

Gerelateerde documenten

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 24.696.429
 Assortment:  Date: 31-08-2017
 Release:  Attachment:
 Disclaimer