One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Installatie Word Merge in Exact Lightweight Integration Server (ELIS)

Introductie

Let op:  In dit document kunt u de uitleg vinden over de installatie van Word Merge via ELIS. Wanneer u gebruik maakt van Word Merge via de installatie van msi-bestanden, werkt de installatie op een andere manier. Voor meer informatie, zie How-to: Installatie van Exact Word Merge Integrator (vanaf product update 250).

Voor elk bedrijf is het van belang dat de documenten die naar externe stakeholders of klanten worden verzonden professioneel zijn en voldoen aan de richtlijnen van uw bedrijf. Er zijn een aantal cruciale punten waarmee rekening gehouden moet worden. Het belangrijkst is echter dat het versturen van een brief of e-mail zo eenvoudig mogelijk is. Om hier zeker van te zijn is het van belang dat de pagina waarop dit gebeurt helder en to the point is. Relevante elementen hierbij zijn het aantal en de kwaliteit van de beschikbare templates. Het aantal templates dient zo laag mogelijk te zijn, zodat gebruikers snel en makkelijk de juiste kunnen kiezen. Daarnaast dient de kwaliteit van de templates te zijn gegarandeerd.

In dit document worden de volgende onderwerpen behandeld:

Voorwaarden

Het installeren van de Word Merge oplossing in ELIS

 1. Open het ELIS management console.
 2. Maak verbinding met de server
 3. In het ELIS management console selecteert u Console en vervolgens Check for updates.
 4. In de sectie Check for updates ziet u vervolgens een overzicht van de beschikbare oplossingen.
 5. Selecteer Exact Word Merge Integrator.
 6. Aan de rechterzijde van het scherm ziet u welke versies van Exact Word Merge Integrator beschikbaar zijn.
 7. Klik op Install in de kolom Action van de versie die u wilt installeren om deze te installeren. In de kolom Supported product(s) kunt u zien op welke producten de versie van toepassing is. Wanneer u bijvoorbeeld werkt met product update 254 van Exact Synergy Enterprise dan klikt u op Install bij de versie waarbij dit product update nummer vermeld wordt.
 8. De installatie neemt enkele ogenblikken in beslag. Zodra de installatie gereed is wordt er "Updated" getoond in de kolom Status. Tevens wordt de geïnstalleerde oplossing nu getoond in het linkerpaneel.

Het configureren van Word Merge

 1. Nu dient u de Exact Word Merge Integrator oplossing te configureren. Klik hiervoor op Exact Word Merge Integrator in het linkerpaneel.
 2. Aan de rechterzijde van het scherm klikt u op Add.
 3. In dit scherm dient u de clients te selecteren die u wilt gebruiken in deze oplossing. Voor de oplossing Exact Word Merge Integrator, is dit bijvoorbeeld de client voor het product Exact Synergy Enterprise. Voor meer informatie over producten en clients, zie Producten en clients installeren voor Exact Lightweight Integration Server (ELIS).
 4. In dit scherm geeft u een naam en een omschrijving op voor de oplossing. Vervolgens vinkt u de optie Activate now aan om de oplossing te activeren, en klikt op Save. Er wordt nu een melding getoond dat de configuratie wordt opgeslagen en geactiveerd. Klik op Yes om verder te gaan. Voor meer informatie over het activeren en deactiveren van oplossingen, zie Het activeren en deactiveren van oplossingen in Exact Lightweight Integration Server (ELIS).

  Wanneer u over een extended Word Merge schema beschikt kunt u dit selecteren bij Path. Dit veld is optioneel.

Voor meer informatie, zie Oplossingen installeren in Exact Lightweight Integration Server (ELIS).

 

Meer informatie

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 26.427.882
 Assortment:  Date: 27-07-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer