One moment please...
 
 
Exact Globe+   
 

Uitwisseling met Benefits Plaza

Met de module 'SE0008_PAYBP - Uitwisseling met Benefits Plaza' kunt u een aangifte bestand aanmaken voor Benefits Plaza. Benefits Plaza is een derde party die als tussenpersoon fungeert tussen werkgevers en verzekeringsbedrijven. Ze verzamelen de gegevens voor de verzekeringsbedrijven en retourneren de bedragen die aan de werknemers betaald dienen te worden. U dient de aangifte te verzenden nadat de salarisrun voor een bepaalde periode is verwerkt. Het CSV bestand dient dan geupload te worden in het Benefits Plaza portaal. Het is mogelijk om vanuit het Benefits Plaza portaal een export te genereren met de componentcode en het te betalen bedrag. Dit bestand kunt u importeren in Exact Globe Next.

Wanneer u de module in gebruik neemt dient u met een aatal zaken rekening te houden:

Instellingen
Wanneer u de module in gebruik neemt beschikt u over een aantal extra velden die u dient te vullen. Deze velden kunt u vinden de sectie 'Benefits Plaza op het tabblad 'Verzekeringen specifiek' van de salarisgegevens van de medewerker. Voor een correcte aangifte is het verder van belang dat de namen van de partners en kinderen (op het tabblad 'Familie' bij het onderhoud van de medewerker) op de juiste wijze zijn gevuld. Dit betreft initialen - achternaam (géén voornaam).

De aangifte
Via [Salaris, Aangiften, Benefits Plaza] een aangifte bestand aanmaken voor Benefits Plaza. U dient de aangifte te verzenden nadat de salarisrun voor een bepaalde periode is verwerkt. Het CSV bestand dient dan geupload te worden in het Benefits Plaza portaal.

Importeren van de Benefits Plaza gegevens
Het is mogelijk om vanuit het Benefits Plaza portaal een export (in MS Excel formaat) te genereren met de componentcode en het te betalen bedrag. Dit bestand kunt u importeren in Exact Globe Next via de knop 'Import' in menupad [Salaris, Invoer, Boeken].

Meer informatie

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Support - On-line help
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 24.041.854
 Assortment:  Date: 03-01-2013
 Release: 406  Attachment:
 Disclaimer