One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Finance: Onderhoud afletterrekeningen

[Finance: Grootboek, Afletteren, Onderhoud]

Introductie

Alvorens van de afletterfunctionaliteit gebruik te kunnen maken, dient u de grootboekrekeningen hiervoor te configureren. Geef in [Finance: Grootboek, Afletteren, Onderhoud] aan voor welke grootboekrekeningen u de afletterfunctionaliteit wilt activeren. Tevens geeft u aan vanaf welk financieel jaar u de afletterfunctionaliteit wenst te activeren. U kunt voor een reeds afgeletterde grootboekrekening het beginjaar van aflettering tussentijds wijzigen. Zodra u een grootboekrekening als 'afletter' rekening markeert, wordt er een lijst met af te letteren mutaties opgebouwd.

Een overzicht van grootboekrekeningen waarvoor de afletterfunctionaliteit is geactiveerd, vraagt u op via het overzicht grootboekrekeningen. U voegt in het overzicht de kolommen 'Afletteren' en 'Afletteren vanaf boekjaar' toe.

De schermafhandeling van de functie 'Onderhoud afletterrekeningen' is gelijk aan andere verwerkingsfuncties binnen Exact Financials Enterprise. In dit document worden alleen de belangrijkste/ afwijkende velden beschreven.

Uitleg van de velden

Selectie

Selecteer de grootboekrekening die u wilt afletteren.

Sectie Voorkeuren

Jaar
Geef hier aan vanaf welk financieel jaar u voor de geselecteerde grootboekrekening(en) de boekingen tegen elkaar wenst af te letteren.

Gerelateerde onderwerpen

 


Exact Financials EnterpriseFinance > Afletteren grootboekrekeningen > Onderhouden afletterrekeningen

 

 

 

 

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 17.495.421
 Assortment:  Date: 09-11-2021
 Release:  Attachment:
 Disclaimer