One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Finance - Onderhoud: Landen

[Finance: Stamgegevens, Onderhoud, Landen]

Introductie

De landcode is van essentieel belang voor BTW-betalingen (en dus ook voor uw BTW- en ICP-aangifte). Met de landcode beschikt u ook over extra informatie betreffende de locatie van uw debiteuren en crediteuren, die kan worden gebruikt bij verschillende selectieprocedures. U maakt landen aan via [Finance: Stamgegevens, Onderhoud, Landen].

Wanneer u naar het menupad Landen gaat ziet u eerst een overzicht van de reeds aangemaakte landen. Dit scherm functioneert zoals alle zoekschermen binnen Exact Financials Enterprise. Wanneer u kiest voor de knop 'Nieuw' kunt u een nieuw land aanmaken.

Uitleg van de velden

Land
Voer een unieke landcode en bijbehorende omschrijving in. Voor de inrichting van dit stamgegeven wordt geadviseerd de landcode gelijk te stellen aan de ISO-landcode.

Andere Talen
Geef de vertalingen van de door u ingegeven omschrijving mee. Bij selectie van een Multi taal in [Bestand, Gebruikersinstellingen] zal de omschrijving van de verdichting in de geselecteerde taal in de overzichten worden getoond. Zie ook: [Multi taal].

Tabblad – Algemeen

ISO-land
Dit is de officiële landcode die wordt gehanteerd door de International Standardization Organization (ISO). Deze code kan verschillen van die in het veld 'Land'. Gebruik dit veld om de landcode die u toepast, te koppelen aan de officiële ISO-code voor dit land. ISO-landcodes worden onderhouden in [Finance: Stamgegevens, Onderhoud, ISO-landcodes].

Valuta
Koppel hier de valuta behorende bij het land. U kunt hier de valutacodes selecteren die aangemaakt zijn via [Finance: Grootboek, Valuta, Onderhoud, Valuta]. Dit veld is alleen aanwezig indien u beschikt over de module Multi-currency.

BTW fiscaal vertegenwoordiger
Dit is de code die in de software wordt gebruikt voor de fiscaal vertegenwoordiger. Als u een vertegenwoordiger aan een land wilt koppelen, selecteert u de desbetreffende fiscaal vertegenwoordigercode.

Status
Geef de activeringsstatus aan. Zie ook: [(de-)Activeren stamgegevens].

Tabblad – Documenten

Koppel de gewenste documentatie. Om een document te koppelen kiest u voor de knop 'Toevoegen'. Zie ook: [Documenten Koppelen].

Gerelateerde onderwerpen


Exact Financials Enterprise > Finance > Stamgegevens > Landen

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 17.495.073
 Assortment:  Date: 18-07-2014
 Release:  Attachment:
 Disclaimer