One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Het menu documenten

Menupad

Klik op Documenten in het topmenu.

Introductie

Vanuit het menu Documenten kunt u documenten aanmaken en wijzigen. Tevens kunt u diverse overzichten en statistieken met betrekking tot aangemaakte documenten, benaderen. Indien u beschikt over de juiste rol, kunt u instellingen van bepaalde eigenschappen aanpassen om processen binnen de organisatie te standaardiseren.

Het menu Documenten bestaat uit drie tabbladen:

Tabblad Invoer

Document: Nieuw

Klik hier om een scherm te openen waarin u een nieuw document mail merge document aan te maken. U kunt hier tevens een document scannen. Voor meer informatie kunt u het document Documenten aanmaken raadplegen.

Bulk Upload

Klik hier om het bulk uploadproces te starten om meerdere bestanden tegelijk te uploaden naar Exact Synergy Enterprise. Voor meer informatie kunt u het document Bestanden uploaden in Bulk raadplegen.

Tabblad Overzichten

Sectie Documenten

Zoeken

Klik hier om het zoekscherm te openen. Voor meer informatie kunt het document Zoeken naar documenten raadplegen.

Instellingen: Document type

Klik hier om naar de instellingen te gaan van de documenttypes. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van de veldeigenschappen en opties van documenttypes raadplegen.

Aanmaker

Klik hier om een overzicht van documenten gegroepeerd op aanmakers op te vragen. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van documenten gegroepeerd op aanmaker raadplegen.

Assortiment

Klik hier om een overzicht van documenten te tonen gegroepeerd op assortiment. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van documenten gegroepeerd op assortiment of divisiegroep raadplegen.

Groep: Divisie

Klik hier om een overzicht van documenten te tonen gegroepeerd op divisie. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van documenten gegroepeerd op assortiment of divisiegroep raadplegen.

Status: Open

Klik hier om een overzicht van documenten te tonen met de status Open. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van documenten met de status 'Open' raadplegen.

Historie

Klik hier om de historie van gelezen en aangemaakte documenten te bekijken. Voor meer informatie kunt het document Overzicht Activiteit - Historie raadplegen.

Spilanalyse

Klik hier om de spilanalyse voor documenten te openen. Voor meer informatie kunt u document Spilanalyse voor documenten raadplegen.

Sectie Statistieken

Document type

Klik hier om een overzicht op te vragen waarin statistieken worden getoond van documenten gegroepeerd op documenttype. Voor meer informatie kunt u het document Statistieken documenttype raadplegen.

Top 50: Waardering

Klik hier om een overzicht op te vragen waarin een top 50 van documenten wordt getoond gebaseerd op de hoogste waardering of het meeste waarderingen. Voor meer informatie kunt u document Top 50: Waardering raadplegen.

Top 50: Documenten

Klik hier om een overzicht op te vragen van de 50 meest bekeken documenten. Voor meer informatie kunt u document Top 50: Documenten raadplegen.

Top 20: Aanmaker

Klik hier om een overzicht op te vragen waarin de 20 aanmakers worden getoond welke de meeste documenten hebben aangemaakt. Voor meer informatie kunt u document Top 20: Aanmaker raadplegen.

Top 20: Talen

Klik hier om een overzicht op te vragen waarin een top 20 van talen wordt getoond gebaseerd op het aantal documenten welke gekoppeld zijn aan talen. Voor meer informatie kunt u het document Top 20: Talen raadplegen.

Top 20: Relaties

Klik hier om een overzicht op te vragen van de 20 relaties waaraan de meeste documenten zijn gekoppeld. Voor meer informatie kunt u document Top 20: Relaties raadplegen.

Top 20: Medewerkers

Klik hier om een overzicht op te vragen van de 20 medewerkers waaraan de meeste documenten zijn gekoppeld. Voor meer informatie kunt u document Top 20: Medewerkers raadplegen.

Top 20: Artikelen

Klik hier om een overzicht op te vragen van de 20 artikelen waaraan de meeste documenten zijn gekoppeld. Voor meer informatie kunt u document Top 20: Artikelen raadplegen.

Top 20: Divisies

Klik hier om een overzicht op te vragen van de 20 divisies waaraan de meeste documenten zijn gekoppeld. Voor meer informatie kunt u document Top 20: Divisies raadplegen.

Top 20: Assortimenten

Klik hier om een overzicht op te vragen van de 20 assortimenten waaraan de meeste documenten zijn gekoppeld. Voor meer informatie kunt u documenten Top 20: Assortimenten raadplegen.

Status

Klik hier om een overzicht op te vragen van het aantal documenten per status. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van documenten per status raadplegen.

Sectie Kwaliteitsanalyse

Bijlagen

Klik hier voor een lijst met documenten met bijlagen waarbij u de documenten kunt verwijderen of de status op Concept op Gearchiveerd kunt zetten. Voor meer informatie kunt u document Documenten analyseren voor systeemonderhoud raadplegen.

Gearchiveerd

Klik hier voor een lijst met gearchiveerde documenten waarbij u de documenten kunt verwijderen of de status op Concept op Gearchiveerd kunt zetten. Voor meer informatie kunt u document Documenten analyseren voor systeemonderhoud raadplegen.

Concept

Klik hier voor een lijst met documenten welke de status Concept hebben waarbij u de documenten kunt verwijderen of op status Gearchiveerd zetten. Voor meer informatie kunt u document Documenten analyseren voor systeemonderhoud raadplegen.

Non-actief: Relaties

Klik hier voor een lijst met documenten welke zijn gekoppeld aan non-actieve relaties waarbij u de documenten kunt verwijderen of de status op Concept op Gearchiveerd kunt zetten. Voor meer informatie kunt u document Documenten analyseren voor systeemonderhoud raadplegen.

Non-actief: Medewerkers

Klik hier voor een lijst met documenten welke zijn gekoppeld aan non-actieve medewerkers waarbij u de documenten kunt verwijderen of de status op Concept op Gearchiveerd kunt zetten. Voor meer informatie kunt u document Documenten analyseren voor systeemonderhoud raadplegen.

Non-actief: Artikelen

Klik hier voor een lijst met documenten welke zijn gekoppeld aan non-actieve artikelen waarbij u de documenten kunt verwijderen of de status op Concept op Gearchiveerd kunt zetten. Voor meer informatie kunt u document Documenten analyseren voor systeemonderhoud raadplegen.

Reacties: Gearchiveerd - Ouders

Klik hier voor een lijst met documenten welke zijn aangemaakt als reactie op een gearchiveerd documenten waarbij u de documenten kunt verwijderen of de status op Concept op Gearchiveerd kunt zetten. Voor meer informatie kunt u document Documenten analyseren voor systeemonderhoud raadplegen.

Sectie Word Merge

Opmerking: Deze sectie is alleen beschikbaar indien u een vinkje heeft gezet bij Word Merge, in de sectie Word Merge op de Documenten: Instellingen pagina. Voor meer informatie, zie Documentinstellingen.

Log

Klik hier om een log te bekijken van mergedocumenten, nadat brieven aan zijn gemaakt en e-mails zijn verzonden met Word Merge via enkelvoudige of meervoudige processen. Voor meer informatie, zie VViewing Word Merge log report

Tabblad Inrichting

Sectie Onderhoud

Instellingen

Klik hier om de instellingen voor documenten te openen. Voor meer informatie kunt u het document Documentinstellingen raadplegen.

Forums / Onderwerpen / Discussie

Klik hier het scherm te openen waarin u forums kunt inrichten. Voor meer informatie kunt u document Overzicht van forums, onderwerpen en discussies raadplegen.

Hoofdcategorieën / Categorieën / Subcategorieën

Klik hier om het scherm te openen waarin u documentcategorieën kunt inrichten. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van categorieën raadplegen.

Opmerking: U kunt dit menupad alleen zien als de documentstructuur op Classic staat. Voor meer informatie kunt u het document Classic documentstructuur raadplegen.

Document: Types

Klik hier om een overzicht van documenttypes te tonen. U kunt hier documenttypes bekijken, aanmaken en bewerken. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van documenttypes raadplegen.

Document: Types (Geconverteerd)

Klik hier om een overzicht van geconverteerde documenttypes op te vragen. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van geconverteerde documenttypes opvragen.

Opmerking: U kunt dit menupad alleen zien als de documentstructuur op Classic staat. Voor meer informatie kunt u het document Classic documentstructuur raadplegen.

Websites

Klik hier om het scherm te openen waarin u een overzicht kunt opvragen van de beschikbare websites. U kunt hier tevens websites aanmaken of bewerken. Voor meer informatie kunt u document Overzicht van websites raadplegen.

Afbeeldingen

Klik hier om een scherm te openen waarin u een overzicht kunt opvragen van de beschikbare standaardafbeeldingen. U kunt hier tevens standaardafbeeldingen aanmaken of bewerken. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van standaardafbeeldingen raadplegen.

Verplaatsen

Klik hier om een scherm te openen waarin u documenten kunt verplaatsen naar een andere categorie of documenttype. Voor meer informatie kunt u het document Verplaatsen van documenten raadplegen.

Proces

Klik hier om een scherm te openen waarin u de status van meerdere documenten tegelijk kunt aanpassen of meerdere documenten in een keer kunt verwijderen. Voor meer informatie kunt u het document Verwerken van documenten raadplegen.

Sectie Diversen

Installatie

Klik hier om een scherm te openen waarin u de installatie kunt uitvoeren van MSXML componenten,Office Add-In of Synergy Office Integration. Voor meer informatie kunt u document Installatie MSXML Componenten, Office Add-In en Synergy Office Integration raadplegen.

Sectie Lay-outs

Voorpagina

Klik hier om een overzicht van voorpagina´s op te vragen. U kunt hier tevens voorpagina´s aanmaken of bewerken. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van voorpagina´s raadplegen.

Lijst

Klik hier om een overzicht van lijstlay-outs op te vragen. U kunt hier tevens lijstlay-outs aanmaken of bewerken. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van lijstlay-outs raadplegen.

Nieuws: Divisie

Klik hier om een overzicht van nieuwslay-outs op te vragen. U kunt hier tevens nieuwslay-outs aanmaken of bewerken. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van nieuwslay-outs raadplegen.

Document

Klik hier om een overzicht van documentlay-outs op te vragen. U kunt hier tevens documentlay-outs aanmaken of bewerken. Voor meer informatie kunt u het document Overzicht van documentlay-outs raadplegen.

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 22.306.244
 Assortment:  Date: 09-11-2022
 Release:  Attachment:
 Disclaimer