One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Het toevoegen en wijzigen van CV onderdelen van een medewerker of sollicitant

Untitled 3

Menupad

  • Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Sollicitanten, geef de criteria op en klik op Tonen. Klik in de kolom ID op de ID en vervolgens in de sectie CV op Toevoegen.
  • Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Medewerkers, geef de criteria op en klik op Tonen. Klik in de kolom Naam op de naam, en vervolgens in de sectie CV op Toevoegen.
  • Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Sollicitanten, geef de criteria op en klik op Tonen. Klik in de kolom ID op de ID en vervolgens in de sectie CV op de hyperlink in de kolom Omschrijving. Klik vervolgens op Bewerken.
  • Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Medewerkers, geef de criteria op en klik op Tonen. Klik in de kolom Naam op de naam, en vervolgens in de sectie CV op de hyperlink in de kolom Omschrijving. Klik vervolgens op Bewerken.

Introductie

Extra informatie zoals de historie, opleidingsniveau of werkervaring van medewerkers of sollicitanten kan worden vastgelegd op de kaart van de medewerker/sollicitant. Een CV onderdeel bestaat uit een verzameling van gerelateerde gegevens die zijn gedefinieerd in een CV type. U dient eerst een CV type aan te maken alvorens u een CV onderdeel aan een medewerker/sollicitant kunt koppelen. Voor meer informatie, zie CV types aanmaken.

Op deze pagina kunt u CVonderdelen toevoegen aan een medewerker of sollicitant. U kunt tevens de onderdelen die aan een medewerker/sollicitant zijn gekoppeld bekijken, bewerken of verwijderen.

Rollen en rechten

Om CV onderdelen aan te maken en te wijzigen is functierecht 508 - Maintain payroll components benodigd. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 24.879.838
 Assortment:  Date: 09-12-2019
 Release:  Attachment:
 Disclaimer