One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Mail merge aanmaken via de sollicitant- of vacaturekaart

Untitled 5

Menupad

  • Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Vacatures, klik op Tonen. Open de vacaturekaart en klik op Mail (competentie) in de monitor en vervolgens op Mail merge.
  • Modules ➔ HRM ➔ Overzichten ➔ Medewerkers ➔ Sollicitanten, klik op Tonen. Open de sollicitantkaart en klik op Mail (competentie) in de monitor en vervolgens op Mail merge.

Introductie

De afletter functionaliteit in Exact Synergy Enterprise helpt u bij het afletteren van sollicitanten met vacatures en andersom.

Vanuit deze pagina kun  brieven aanmaken en deze als e-mail versturen middels de mail merge functionaliteit. De e-mails worden als een notificatie verstuurd naar de geselecteerde sollicitant(en) of de manager van de vacature om deze te informeren over een succesvolle match tussen de sollicitant en de vacature. Deze functionaliteit is alleen beschikbaar wanneer de sollicitant is afgeletterd met de vacature of andersom.

Rollen & rechten

Om de brieven aan te maken middels de mail merge functionaliteit is functierecht 160 – Allows mail merge from resource search benodigd. Gebruikers met de General manager, HR en HR assistant rol beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Knoppen

Velden

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 24.718.827
 Assortment:  Date: 05-11-2019
 Release: 230  Attachment:
 Disclaimer