One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Product Update 7.22.00: WebUI: E-mail (body) lay-out toegevoegd

In versie 7.22.00 van Exact Financials kunt u de lay-out van een e-mail definieren.

Tot 7.22 was een e-mail waarmee een formulier verzonden werd beperkt in te vullen. In de WebUI zijn nieuwe lay-out typen toegevoegd. Er zijn e-mail lay-outs mogelijk voor betaalspecificaties, incassospecificatie, herinneringen en verkoopfacturen. De e-mail kan gevuld worden met bijvoorbeeld een aanhef en velden uit het te verzenden document. Zo kunt u bijvoorbeeld het factuurnummer, het factuur bedrag en de vervaldatum direct tonen in de e-mail zelf. U kunt een formulier lay-out aan de e-mail lay-out koppelen zodat de ontvanger met de e-mail ook een formulier in PDF formaat ontvangt.

Als eerste maakt u een e-mail lay-out aan in het onderhoud van formulierenlay-outs. Selecteer een type lay-out waaraan de term 'e-mail' is toegevoegd. In de lay-outgroup 'Body' kunt u de inhoud van de e-mail aanmaken. De lay-outgroup 'Subject' vormt het onderwerp van de e-mail. Het definieren van de velden gaat op de manier zoals een 'normale' lay-out wordt aangemaakt.

Nu kunt u de PDF lay-out van bijvoorbeeld een factuur openen en in het veld 'E-Mail lay-out' de zojuist aangemaakte e-mail lay-out koppelen. 

Zie ook: Onderhouden formulierenlay-outs (PDF) 


Exact Financials > Release notes 7.22


 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Release notes detail
 Category: Release Notes  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 27.593.712
 Assortment:  Date: 05-04-2017
 Release: 7.22  Attachment:
 Disclaimer