One moment please...
 
 
Exact AEC Modular   
 

Exact AEC 1.44: Globe koppeling

In de Globe koppeling van Exact AEC 1.44 is het mogelijk om tegelijkertijd bij een crediteur de betalingsconditie van Exact Globe toe te passen en een inkoopfactuur te blokkeren voor betaling of op te splitsen naar een G-rekening. De instelling van de koppeling Geen betalingstermijnen door de koppeling laten genereren is hiermee overbodig geworden en komt te vervallen. In AEC op het tabblad Relatie Type, Crediteur van de relatiekaart is de instelling Betalingstermijn Globe komen te vervallen.

Als er bij een inkoopfactuur een G-bedrag berekend of ingevuld is, wordt er te allen tijde een betalingstermijn met dit bedrag voor de G-rekening aangemaakt.
Als bij de inkoopfactuur bij verwerking naar Globe voor betaling geblokkeerd is dan wordt deze betalingsblokkade naar Globe overgenomen ook als er een betalingsconditie bij de crediteur ingesteld staat.

In de instellingen van de koppeling is de checkbox Standaardbetalingsconditie van debiteur of crediteur gebruiken opgesplitst in aparte checkboxes voor crediteuren en debiteuren.

   

Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld voor inkoopfacturen de betalingskorting van de crediteur in Globe te laten toepassen en voor verkoopfacturen de vervaldatum uit Exact AEC te laten toepassen. 

NB: Indien beide vinkjes uit staan zal Exact AEC gebruik maken van de standaard betalingsconditie '00' in Exact Globe/Exact Compact. Controleert u wel in Exact Globe/Exact Compact of deze betalingsconditie aanwezig is en correct ingericht. Standaard staat deze op 30 dagen en op krediet

 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Release notes detail
 Category: Release Notes  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 26.646.342
 Assortment:  Date: 19-10-2016
 Release: 1.44  Attachment:
 Disclaimer