One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Statistieken Medewerkers per competentie bekijken

Menupad

Modules ? HRM ? Overzichten ? Statistieken ? Medewerkers per competentie

Introductie

Op deze pagina kunt u het competentie overzicht per medewerker bekijken. Dit overzicht toont het totaal aantal medewerkers/sollicitanten die de competentie beoordeling hebben ingevuld en het percentage ingevulde beoordelingen. Tevens wordt het aantal medewerker getoond die de competentie beoordeling niet hebben ingevuld. Deze functie is alleen beschikbaar wanneer u in de HRM instellingen de competentie methode Geavanceerd heeft geselecteerd. Voor meer informatie, zie Definiëren van HRM instellingen.

Competentie management is een belangrijk middel voor organisaties om de competentie van een individu te evalueren en het gewenste gedrag dat is vereist te identificeren. Dit helpt u om de juiste kandidaten te herkennen en deze te 'matchen' aan de juiste functie.

Rollen & rechten

Om dit overzicht te bekijken dient u over functierecht 359 – Maintain Competency te beschikken. Gebruikers met de HR of HR assistant rol beschikken over dit functierecht.

Opmerkingen:

  • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ? Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Functierechten.
  • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ? Systeem ? Inrichting ? Beveiliging ? Rollen.  

Knoppen

Velden

Kolommen

Gerelateerde documenten 

     
 Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
 Category: On-line help files  Security  level: All - 0
 Sub category: Details  Document ID: 24.693.951
 Assortment:  Date: 31-08-2017
 Release:  Attachment:
 Disclaimer