One moment please...
 
 
Exact Synergy Enterprise   
 

Lijst met veldtypes voor de Competentie Management, Prestatie beoordeling Management en Target overeenkomst functionaliteit bekijken

Untitled 4

Menupad

 • Modules ➔ HRM ➔ Inrichting ➔ Competentie management ➔ Veldtypes
 • Modules ➔ HRM ➔ Inrichting ➔ Prestatie beoordeling management ➔ Veldtypes
 • Modules ➔ HRM ➔ Inrichting ➔ Target overeenkomst ➔ Veldtypes

Introductie

Deze pagina toont de lijst met veldtypes. Deze veldtypes worden gebruikt in de Competentie Management, Prestatie beoordeling Management en Target overeenkomst functionaliteit. Veldtypes zijn instellingen van de waarderingen die worden gebruikt om de competenties, prestaties of targets van de sollicitanten of medewerkers te beoordelen. Naast het bekijken van de veldtypes kunt u hier ook nieuwe veldtypes aanmaken en bestaande veldtypes wijzigen. Voor meer informatie over het aanmaken van de veldtypes, zie Veldtypes voor competenties, attributen en targets voor medewerkers of sollicitanten aanmaken en wijzigen.

Nadat u de veldtypes heeft aangemaakt is de volgende stap het aanmaken van de competentie, prestatie beoordeling of target overeenkomst groepen.

Deze functie is voor Competentie Management alleen beschikbaar wanneer u in de HRM instellingen de competentie methode Geavanceerd heeft geselecteerd. Voor meer informatie, zie Definiëren van HRM instellingen.

Rollen en rechten

Om de veldtypes voor de Competentie Management, Prestatie beoordeling Management en Target overeenkomst functionaliteit te bekijken, aanmaken en onderhouden zijn de volgende functierechten benodigd:

 • Functierecht 505 View payroll components. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht. Met dit  functierecht, kunt u de lijst met veldtypes voor competentie management bekijken.
 • Functierecht 508 Maintain payroll components. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht. Met dit  functierecht, kunt u de veldtypes voor competentie management aanmaken en onderhouden.
 • Functierecht 99 – View performance review. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht. Met dit  functierecht, kunt u de lijst met veldtypes voor prestatie beoordeling management bekijken.
 • Functierecht 107 Maintain performance review. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht. Met dit  functierecht, kunt u de veldtypes voor prestatie beoordeling aanmaken en onderhouden.
 • Functierecht 86 View target agreement. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht. Met dit  functierecht, kunt u de lijst met veldtypes voor target overeenkomst bekijken.
 • Functierecht 95 Maintain target agreement. Gebruikers met de HR rol beschikken over dit functierecht. Met dit  functierecht, kunt u de veldtypes voor target overeenkomst aanmaken en onderhouden.

Opmerkingen:

 • Voor meer informatie over de functierechten kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Functierechten.
 • Voor meer informatie over de rollen kunt u gaan naar het menu Modules ➔ Systeem ➔ Inrichting ➔ Beveiliging ➔ Rollen.

Hoe kan ik veldtypes aanmaken?

 1. Klik op de betreffende pagina op Nieuw.
 2. Bij Omschrijving geeft u de omschrijving voor het veldtype op.
 3. Geef de overige gevraagde informatie op.
 4. Klik op Bewaren om het veldtype op te slaan of op Bewaren + Nieuw om het veldtype op te slaan en meteen een nieuw veldtype aan te maken. 

Hoe wijzig ik veldtypes?

 1. Op de betreffende pagina klikt u op de hyperlink in de kolom Omschrijving.
 2. Klik op Bewerken.
 3. Maak de wijzigingen en klik op Bewaren.

Knoppen

Kolommen

Gerelateerde documenten

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Online help main
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 24.857.348
 Assortment:  Date: 15-11-2019
 Release: 230  Attachment:
 Disclaimer