One moment please...
 
 
Exact Globe   
 

Product Update 418: Sectie Exact Shared Cloud Services toegevoegd in de Administratie-Instellingen

Vanaf deze product update is de sectie Exact Shared Cloud Services toegevoegd in de administratie-instellingen in menupad Systeem ➔ Algemeen ➔ Instellingen ➔ Administratie-Instellingen. De sectie bevat de instellingen die voorheen in de sectie Registratie elektronische diensten stonden en een aantal nieuwe instellingen. De instelling Aanmelden is hierbij hernoemd naar Exact Shared Cloud Services (ESCS) account aanmaken, en de instelling Verificatiegegevens fiatteren is hernoemd naar ESCS verificatiegegevens fiatteren. Voor meer informatie over deze instellingen, zie Instellingen: Administratiegegevens.

Uitgaande elektronische facturen versturen via PEPPOL

Voor het versturen van uitgaande elektronische facturen via PEPPOL is het menupad Factuur ➔ Verslagen ➔ Elektronisch Factureren Service toegevoegd. Voor meer informatie, zie E-facturatie via PEPPOL / Elektronisch Factureren Service. Dit menupad is alleen aanwezig wanneer in de administratie-instellingen het Exact Shared Services Account is aangemaakt en de ESCS verificatiegegevens zijn gefiatteerd.

Tevens kan in dit geval bij het onderhoud van de debiteuren bij het veld Verzendmethode de optie Elektronisch geselecteerd worden.

     
 Main Category: Attachments & notes  Document Type: Release notes detail
 Category:  Security  level: All - 0
 Sub category:  Document ID: 28.981.638
 Assortment:  Date: 14-01-2020
 Release: 418  Attachment:
 Disclaimer