One moment please...
 
 
Exact Financials   
 

Finance Enterprise Edition

 

Exact Finance Enterprise is gebaseerd op Exact Finance Workgroup edition met de volgende uitbreidingen: Centrale stamgegevens, accrual accounting, dynamische openingsbalans, periode verdeel, geavanceerd wachtwoord management, standaard 100 administraties, background processing en scheduler.

Inrichten

  Procesgang
Voordat u kunt gaan werken met Finance, is het noodzakelijk om uw administratie in te richten.   De module Finance is opgebouwd volgens een flexibele procesgang. Met flexibel wordt bedoeld dat u bepaalde stappen kunt overslaan, zodat u de procesgang naar eigen voorkeur kunt aanpassen. 
 

 

     
Overzichten   Overige informatie
Naast het voeren van een boekhouding is Exact Financials Enterprise uitermate geschikt voor het opvragen van (financiële) managementinformatie.   Exact Financials Enterprise is gebouwd rondom de gedachte dat het eenvoudig in gebruik en transparant moet zijn. Onderstaand vindt u aanvullende informatie om nog beter te kunnen werken met de module Finance.
 

 

 

 

 

     
Extra mogelijkheden van Exact Financials Enterprise   Overige informatie
Naast de standaard mogelijkheden van Exact Financials Workgroupe Edition biedt de Enterprise versie de volgende extra mogelijkheden.  
 
 

   

   

       
   Main Category: Support Product Know How  Document Type: Online help main
   Category: On-line help files  Security  level: All - 0
   Sub category: Details  Document ID: 25.744.286
   Assortment:  Date: 29-08-2018
   Release: 7.10  Attachment:
   Disclaimer